Middagen var så absolutt verdt å vente på selv om den tok omtrent en time. Jeg laget en hel form, slik at jeg har til matpakker og middag / kvelds noen dager til
En mini-treetasjers bryllupskakeDet verste jeg vet er når jeg på restaurant bestiller tiramisu til dessert, og får tørr sukkerbunn med bittelitt krem uten det spor smak av verken kaffe eller likør
Sjekk ut hele menyen i appen – kanskje du finner deg en favorittrett eller tre. Ikke bare er de geniale som matpakke, de er også utrolig greie å ha når man kommer hjem etter en lang dag og ikke orker tanken på å lage middag
Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 boks kokosmelk 1 ss red curry paste 1 ts soyasaus 2 dl vann (eller kyllingkraft) salt og pepper (pass på saltet om du bruker kraft) 1 ts karripulver 1 hvitløksfedd 500 g kylling 1 ts smør ½ purreløk ½ paprika i alle tre fargene ½ chili 1 gulrot ½ pak choi (kan sløyfes). Tilsett kylling og strimlet/hakket grønnsaker og smak til med salt og pepper, la det småputre i 5-6 minutter før servering. 1 boks kokosmelk 1 ss red curry paste 1 ts soyasaus 2 dl vann (eller kyllingkraft) salt og pepper (pass på saltet om du bruker kraft) 1 ts karripulver 1 hvitløksfedd 500 g kylling 1 ts smør ½ purreløk ½ paprika i alle tre fargene ½ chili 1 gulrot ½ pak choi (kan sløyfes)
La det småputre litt og tilsett ketchup, paprikapulver og sukrin gold, smak til med salt og pepper. Vi skal ha tomatsuppe til middag i dag – kjøttfri mandag vet dere, og det er den eneste suppa hittil som mini synes er god
Ikke fritt for at denne er lagd både to, tre og fem ganger de siste ukene. Når suppen ikke skal kjøres glatt får man ikke like mye gratis og man kommer ikke unna at væsken man bruker får en del å si for sluttresultatet
Når det gjelder å lage middager med saltredusert farse hjelper det ikkje å bruke TORO som basis. For å vere med i trekninga må dere legge igjen en kommentar i dette innlegget der du deler ditt beste tips for å redusere saltinntaket
For mange er nok denne retten kjennetegnet på indisk mat, om ikke akkurat denne har man nok streifet forbi navnet både på menyene på indiske restauranter og ferdigmat-hylla i butikken
Det er offisielt slutt på våre tre pér (pølser-pasta-pizza). Hver måned kommer det retter vi ikke har prøvd før, og nye favoritter endre i middagsrekken vår
Ikke visste vel vi at de var tre ganger så store som de scampiene vi er vant med. Vi skal virkelig forsøke å etterleve den greske måten å nyte middag på
Vi var som jeg nevnte på tirsdag, invitert til en trerettersmiddag. eks ris og pasta), meg mer proteiner og sunt fett er absolutt å foretrekke, mener jeg