Finhakkpurre, sjalottløk og evt. I dag har vi vært på helsestasjonen og tatt vaksine på David, så nå er detbare avslapping resten av dagen siden han er trøtt oglittgrinete
PANNESTEKT TORSK MED GRESSKARKJERNER ITORTILLALOMPE. Fetaost, ovnsbaktaubergineogquionapasta. Jeg brukte kun tomater , men det passer sikkertogså med en god salat
Strø over med hvitløk, salt og pepper. Hell over matfløte og dryss til slutt over revet ost. (4 porsjoner)1 kg torskefilet uten skinnogbein (skjæres i passe stykker)salt og pepper1 fedd finhakkethvitløk4- 5 tomater delt i to3 vårløk iskiver1/2purreløkiskiver om du ønsker200 g revet jarlsberg1 1/2 dl matfløteSmør en ildfast form med litt olje eller smør og legg i stykker av fisk sammen med tomater, vårløk ogpurre. Gratineresiovnen på 200 grader i ca 30 minutter. Serveres med kokt ris eller poteter til 4 porsjoner. 1 kg torskefilet. 1 fedd finhakkethvitløk. 4- 5 tomater delt i to. 3 vårløk iskiver. 1/2 purreløkiskiver
På et tidspunkt trodde jeg faktisk at nakken hadde "sovnet" sånn som den prikketog stakk. I utgangspunktet holder jo dette imassevis, men er du like glad i stekte tomater som meg, så legg noen tomatskiveroglitt ekstra purre på toppen da vel
Torskewraps. Laks iovn. Beregnet for de ukene man ikke er klar for “spislitt gulrot, da kommer du til å se supergodt om natta”, “man må prøve litt før man vet at man ikkeliker” osv…Lykke til, ogpsst…handleliste nederst, skriv ut og ta med ibutikken
poteter, tomater, fiskogløk/paprikablandingen. Idag tenkte jeg dere skulle få oppskriftentil en fiskerett som smaker veldig godt, er sunn ogsamtidig lett å lage