Tapas eller noe godt til kvelden. Scampien blir bare bedre om du lar den marinere noen timer. Jeg har brukt litt mangochutney for å få en fin balanse mellom det syrlige fra appelsinen og krydderet, hvitløken er prikken over i-en
Scampi. Oliven, fetaost, hvitløkbåter, marinerte grønnsaker ( i olje – fås kjøpt i små bokser). I går var det min tur til å ha vennineklubben på besøk, og denne gangen fant jeg ut at jeg ville servere hjemmelagede tapas til klubben
Scampi frest i hvitløk og chili. Scampi surret i spekeskinke. finhakket hvitløk. Jeg elsker tapas. Hiv hvitløken og chilien oppi og la det putre litt (kan gjerne også lage oljeblandingen m hvitløk chili og la scampien marinere litt først, det ser du selv)
Scampi er også veldig godt. i marinaden bruker jeg olje, chili, hvitløk, salt og pepper. Den siste tiden har vi laget veldig mye tapas om fredag eller Lørdags kveldene
CoT ♥ (CupcakesogTapas). Bland inn hvitløk, salt og pepper, ingefær, koriander og karri. Dette er en rask og sunn middag der du får en kombinasjon av gode krydder, kremet kokosmelk og gode scampi
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Marinerte scampi spyd- disse er enkle å lage og marinaden passer godt til scampiene. Lammespyd med hvitløk og chili- mariner kjøttet og træ det på spyd sammen med hvitløk, og du har fått en god og smaksfull Tapas rett
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter