Oppskriften er opprinnelig fra Niru Kumra, jeg har endret litt på den, men ikke mye. Tandoori mat er således egentlig mat, som er stekt i leirovn, den er mest brukt i India
Resultatet ble en blanding av en oppskrift fra Trines matblogg og en oppskrift jeg hadde etter å ha vært på matlagingskurs hos Niru (Masala Magic) i Oslo
Det jeg tar mer av er tandoorimasala, chilipulver og garam masala. Indisk mat er noe av det aller beste jeg spiser og dere bør seriøst teste ut oppskriften til Trine
Curry & Ketchup og Village Tandoori er to av mine favorittsteder i Oslo. Endelig fant jeg en Kylling Tikka Masalaoppskrift som ikke er like komplisert som de veldig mange jeg har lest om før(som da har gitt meg litt skrekken fra å prøve)
Du kan også se oppskriften HER på Kylling med TandooriMasala krydder med selleri Pommes frites. Dette mener jeg ikke inneholder salt, det må i så fall være lite om det er i, derfor kan man salt så mye som en vær ønsker, men likevel kunne bruke MASSE TandooriMasala (elsker den smaken)