Stektrismedkylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Stektris er alltid godt. Det er mange som dropper ris, fordi de vil leve på lavkarbo-kosthold
Pensle så med litt av barbecue sausen mot slutten av steketiden ( ikke ha denne på før kyllingen er så og si ferdig, hvis ikke så vil den brenne seg pga sukkerinnholdet i sausen) og senk temperaturen til lav og la kylllingen stå til den er ferdig, Pass på at den ikke blir tørr
kitchenkaos | kaos på kjøkkenet – men morro er det!
Men stektris og coleslaw'en skal dere få oppskrift på. Kok opp risen. Greit å starte med Coleslaw. Denne gangen valgte jeg å kjøpe ferdiggrillet kylling, da det var tilbud på det på Ica
ris + salat, eller makaroni med løk og tomat. Gni og vask kyllingenmed mel under rennende vann. Ha den i stekepose, lukk med klips, og klipp av et hull i et hjørne
Jeg har laget en vegetar versjon til våre kjøttfrie middager, og vi hadde grønnsaksrester fra en tacomiddag, så derfor er paprika av ulike farger brukt her, men jeg har også hatt i proteinkilder som stekt tofu, egg, kylling eller svinekjøtt, så her er det bare å «freestyle» til din egen smak
Du kan ha i nærmest hva som helst av grønnsaker sammen med kjøtt eller fisk. Kylling og ris i form. Mest tradisjonelt er kanskje kylling, skinke og/eller reker
Kyllingen serveres medris og stekt bacon på toppen og gjerne en grønn salat. Har du ikke ananas, kan du bruke litt rosiner, det søte er godt til kylling og ris
Eller smuler av kylling, grøss. Stektris er inget unntak. Best blir det med nykokt ris,men rester går greit om det har ligget kaldt i luftett boks i maks ett døgn