Jeg elsker kumler og da gjerne på "trøndersk" vis med stekt flesk og søt brunost saus. Variant 1) Kumler, Stekt flesk ( 250-450 g pr person) ( trøndervariant ) søt dipp
Raspeballer serveres rykende varme med alt tilbehør og stekt bacon. Stekt bacon. Kjært barn har mange navn, og raspeballer har mange navn etter hvor i landet du bor
Server raspeballene med salt kjøtt, ev grove pølser, stekt flesk og grønnsaker. skal ikke være så løs at raspeballene faller fra hverandre under kokingen,
en bolle av potet, mel, salt og vann, av og til fylt med fleskebiter og servert med sirup, duppe, stekt flesk, kålrabibiter, kålrabistappe eller saltkjøtt ved siden av
Server ed saltkjøtt, kålrot, gulrot, stekt bacon eller flesk og kefirmelk. Riktignok spises det liknende ballmåltider over det ganske land, men for møringen er det raspeballen eller potetballen som vi sier her, med «dott» i midten som er det det ultimate