Steke svinekoteletter oppskrifter

Svinekoteletter i brun saus

Svinekoteletter i brun saus

Jeg brukte ferske naturelle svinekoteletter i hjemmelaget brun saus, som også er glutenfri. - 2-3 svinekoteletter eller nakkekoteletter, eller etter behov- 2-3 poteter, kokte- 1/2 stk brokkoli, blandsjert- 1 stk gul løk, finhakket- Litt smør, til saus- 1 liter vann- 1 stk kjøttbuljong terning- Sukkerkulør. - Kokkeliten 2-3 svinekoteletter eller nakkekoteletter, eller etter behov- 2-3 poteter, kokte- 1/2 stk brokkoli, blandsjert- 1 stk gul løk, finhakket- Litt smør, til saus- 1 liter vann- 1 stk kjøttbuljong terning- Sukkerkulør
Saftige svinekoteletter

Saftige svinekoteletter

Trikset er å steke kotelettene raskt for å få stekeskorpe og så koke dem lenge. Deilige saftige og møre svinekoteletter med brun saus
Koreanske svinekoteletter

Koreanske svinekoteletter

Steketiden avhenger av størrelsen på kotelettene. Tidligere har jeg lagt ut en oppskrift på biff bulgogi her i bloggen, i dag forsøker vi oss på koreanske svinekoteletter
Panerte svinekoteletter

Panerte svinekoteletter

Sett en stekepanne på medium sterk varme, med litt olje. 2 svinekoteletter. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 2 svinekoteletter 1 egg 2 skiver brød til panering (Evt
Svinekoteletter i spicy tomatsaus

Svinekoteletter i spicy tomatsaus

Denne varianten er i alle fall ganske idiotsikker, ettersom man har kotelettene i stekeovn den siste tiden, da blir de saftige
Tex-Mex svinekotelett

Tex-Mex svinekotelett

Brun kotelettene på begge sider i en varm stekepanne med olje. Lei kjedelige svinekoteletter. Svinefilet med mango/ingefær sausSesampanerte svinekoteletterDel
Svinekoteletter i kantarellsaus

Svinekoteletter i kantarellsaus

Stek kotelettene i meierismør til de får en brun stekeskorpe. Stek kantarellene i stekepannen i noen minutter
MARINERTE SVINEKOTELETTER MED FARGERIK SALAT

MARINERTE SVINEKOTELETTER MED FARGERIK SALAT

Jeg husker fra jeg var ung at skinkesteken ble smurt inn med sennep før den ble satt i stekeovnen. Smelt smør i stekepannen på middels varme, vent med å legge kotelettene i til skummet har lagt seg og smøret er en anelse lysebrunt
Svinekoteletter bakt i melk

Svinekoteletter bakt i melk

Krydre svinekotelettene med salt og pepper, og brun de på begge sider i en stekepanne. Melk er naturens vidundermiddel for moderne svinekoteletter med harsk fettsmak
Svinekoteletter i eplejuice med potetmos

Svinekoteletter i eplejuice med potetmos

4 stk Svinekoteletter. 14 stk Svinekoteletter 2 ss Olivenolje Flaksalt Nykvernet pepper 2 stk Rødløk 2 stk Gulrøtter 2 stk Pastinakk 2 stk Nellikspikre 5 dl Eplejuice 1 stk Sitron