Skinkesteken var fryst, så jeg lot den tine i kjøleskapet i ett døgn. Jeg innbiller meg at surret stek er lettere å skjære opp i fine skiver, du slipper ett stort ben i steken, men den koster selvfølgelig litt mer per kilo
Skinkesteken var fryst, så jeg lot den tine i kjøleskapet i ett døgn. Jeg innbiller meg at surret stek er lettere å skjære opp i fine skiver, du slipper ett stort ben i steken, men den koster selvfølgelig litt mer per kilo
Skjær opp skinkesteken i tynne skiver. Sett inn steketermometer. Skinkestek med smak av Middelhavet. Skinkesteken er dampet i to timer, skjærer 'strimler' i svoren
Med en herlig skinkestek, den sprøeste svoren ever, løkmarmelade og annet lekkert tilbehør kommer gjestene til å gå bananas og det blir garantert en matopplevelse for alle
Det lukter søndagsmiddag over hele huset når skinkesteken står i ovnen. Lukten av søndag brer seg ut fra stekeovnen og ut i alle kriker og kroker i huset
Ta av strømpen på skinkesteken. Bind steken sammen igjen med hyssing. Fra skinka kommer også stykningsdelene skinkestek, flatbiff, skinkebiff og snitzler
Jeg hadde igjen rester av søndagens skinkestek, som jeg puttet i en pastagrateng. God restemiddag, som lages og stekes på 40 minutter. 400 g rester av skinkestek. 400 g rester av skinkestek
Ta av strømpen på skinkesteken. Bind steken sammen igjen med hyssing. Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Det hender sikkert at du ender opp med å bake noen hvitløksfedd i forbindelse med tilberedningen av diverse middager, som når du steker lammelår eller skinkestek i påsken eller til jul
Ta av strømpen på skinkesteken. Bind steken sammen igjen med hyssing. Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Det geniale med denne måten å steke kjøtt på, er at du egentlig kan bruke det til hva som helst. Vi har foreløpig bare brukt det på samme måte som en skinkestek, med poteter, grønnsaker og brun saus