Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
Andelår med epler og rosmarin, Skrei med jordskokk, epler og timian, Asiatisk gryte med hval og epler, Skinkestek og stekt kål, med epler og bacon, Laks i folie med poteter og epler, selvsagt den tradisjonelle eplekaken og den kjente, men ikke så mye brukte eplekaken Tarte Tatin ♫♪
v=wpcom-no-pv". Til kaffen fikk vi servert en smakfull og delikat pavlova, med multebær i. Dessverre ingen multebær i mitt lokale område … men rips og jordbær fra egen hage for holde til min versjon av denne glutenfri pavlova
-). Alt dette toppet med en fyldig, mørk og syndig rødvinssaus. Oksestek har blitt servert titt og ofte i heimen vår, men Sviddå har utrolig nok ikke fått sjansen til å prøve seg på surret oksestek
Jeg skulle nok ha surret kyllingen inn motsatt vei, for fyllet rant delvis ut etterhvert som heten steg i ovnen, eller så kunne jeg ha påspandert to skinker pr
Spe på med melk underveis og rør godt for å unngå klumper. Kjøleskapet er fullt av rester og hverdagen venter, så nå står operasjon restemat på dagsorden
Legg fisken i melblandingen - I melet har jeg masse cumin, cayennepepper og gastromat. Det er kjent at bacon sammen med kylling smaker kjempegodt, sprøstekt bacon til fisk er også herlig, men har du prøve fiskepinner surret i bacon
Krydre laksen med salt og pepper. Pasta med laks i fløtesausTest. 3 dl sæterrømme(kan erstattes med Creme Fraiche om ønskelig). La den småkoke sånn i 3-4 minutter. 3 dl sæterrømme(kan erstattes med Creme Fraiche om ønskelig)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.