Jeg bruker å ha laksen liggende uten folie - da blir overflaten mer stekt. Legg laksefileten med skinnsiden ned i en langpanne kledd med aluminums folie
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Etter at jeg prøvde å marinere laks og andre råvarer med soyasaus er jeg blitt frelst, for gurimalla så digg det blir
Dette er en enkel, men vanvittig smakfull middag av laks toppet med frisk persille og revet parmesan, liggende på en seng av cremet og finsnittet fennikel, kål og løk
4 laksefileter 2 Ss smør 1/2 løk 2 Ss hvetemel 3 dl fiskebuljong 2 dl melk 100g baconost 4 Ss hakket bladpersille salt og pepper ( jeg droppet ekstra salt siden minsten skulle spise)
Stek laksefileter i en panne til gjennomstekt, ikke for lenge da de blir tørre. Laks, potetbåter og rømmesaus 2017-02-07 19. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 4 laksefileter 4 poteter 1-2 ss flytende smør 2 ss parmesan-krydder (eller fersk parmesan) salt og pepper. Håper virkelig han føler seg bedre snart ♥ 4 laksefileter 4 poteter
Dessuten kan man jo spise mer appelsin enn sitron. Laks med nøtter. Stekeovn 190 grader i 12-15 minutter midt i ovnen. 4 porsjonsstykker laks à ca. Stek løk, hvitløk og champignon i olje i stekepanne i 8-10 minutter på middels varme. 4 porsjonsstykker laks ca