Her er en god oppskrift medlaks, som er både rask og sunn. Skjær laksen i fire serveringsstykker. Bland sammen olje og tørrede urter, og bland det sammen med grønsakene i bollen
La den koke opp og smak til med krydder. Kresen smakte så vidt på et par poteter og en laksebit. 800-900 g lakse filet uten skinn og bein. 800-900 g lakse filet uten skinn og bein
Server med salat, jeg brukte tomat, mais, avokado og ruccola. 2 laksefileter50-75 g gorgonzola-ost/selbu blå1 vårløk6 potetersmør, kryddersalatingredienser1) Begynn med potetene. Ha i en ildfast form med smør, og steik på 200-225 grader i 40-45 min. 2) Legg fisken i aluminiumsfolie, og legg skiver med ost og vårløk over, og pakk inn. 2 laksefilet
Bruk skiver eller serveringsstykker av filet, med en jevn tykkelse på et par centimeter. Når du steker laks vil du at den skal være saftig og god - også når den er ferdig
Dagen etter fikk jeg derfor nydelig ovnsbakt laksmed currysaus. no – fin kilde til matinspo med fisk. Her om dagen sa jeg «blææ, vil ikke ha laks» i en skikkelig barnslig tone da samboer spurte om jeg ville ha fisk til middag
Bland sammen mariaden og bland inn medlaksen. Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Du kan velge om du vil bake laksen for seg selv, eller om du vil bake den sammen med grønnsakene. Fennikel og laks er veldig godt sammen, og når begge deler er bakt i ovn blir det en saftig og velsmakende rett
Marinert laks servert med en deilig søtpotetblanding. Laksen. Server gjerne med en frisk salat, fetaost, soltørkede tomater og en god klatt mager kesam ♥
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.