Neida, vi er ikke helt ferdige medblåbæra enda, men vi er på god vei. Jeg har enda noen justeringer til neste gang, men jeg vil likevel dele oppskriften med dere nå
Smuldrepaimedblåbær. Smelt smøret, og ha det i bakebollen sammen med det tørre. Nå er det blåbærsesong, og da er det bare å bruke alt man kan av disse praktfulle bærene
Nydelig smuldrepai. 18 er det, som dere vel alle nå har fått med dere, lanseringsaften hos Cappelen Damm i Akersgata 47/49 i Oslo (se her). 18 er det, som dere vel alle nå har fått med dere, lanseringsaften hos Cappelen Damm i Akersgata 47
Nydelig servert med is, vaniljesaus, krem, creme fraiche ol. Her er brukt hjemmelaget blåbærsyltetøy, men du kan bruke ferske bær - rips, blåbær, jordbær, bringebær osv, da kan du gjerne blande litt sukker i bærene på forhånd
Se for eksempel Smuldrepaimed epler og vaniljekrem og Smuldrepaimedblåbær og vaniljekrem. Hva med å lage en lettvint og kjempegod Smuldrepaimed rabarbra og vaniljekrem denne sommermandagen
Blåbær, bringerbær, skogsbær osv. Dette er en lettvint smuldrepai som vi laget ofte før jeg fikk cøliaki, og jeg har tenkt og tenkt på hva jeg skulle bruke for å få til en god smuldredeig