Smuldrepaimed jordbær, rabarbra og marsipan. Her på Det søte liv markerer jeg den svenske midsommerfeiringen med en nydelig vaniljekake medbringebærogblåbær
Nydelig servert med is, vaniljesaus, krem, creme fraiche ol. Her er brukt hjemmelaget blåbærsyltetøy, men du kan bruke ferske bær - rips, blåbær, jordbær, bringebær osv, da kan du gjerne blande litt sukker i bærene på forhånd
Her i en superdeilig og enkel smuldrepai. ♥ Smuldrepaien smaker best samme dag den er laget. Smuldre deigen over blandingen med jordbær og rabarbra i formen
Å lage pai uten paibunn er veldig enkelt, og like godt som paien med tålmodighetsprøvende bunn. De finnes i alle velassorterte kjøkkenbutikker som Tilbords, Traktøren og liknende, og koster ikke allverden
Rask og enkel smuldrepaimed røde plommer og valnøtter. Ha bringebær, blåbær eller jordbær i og dryss litt hakkede, ristede valnøtter og melis over til slutt
) Jeg har flere ganger tenkt på at det er synd man ikke kan ta med seg smuldrepai noe sted. Her har dere en helt utrolig, fantastisk god smuldrepai i kakeform som er like god kald som varm