Denne kan lages både med friske og frosne bær, men den blir utrolig mye bedre med ferske bær, da de frosne ofte er sure og har mye vann i seg som da smelter ned i paien, så den blir vannete og bløt
smuldrepaimed rabarbra. Eplekake, eplepai, smuldrepai eller er det crumblecake. Skrell og ta ut kjernene av eplene og del de i båterBland de med brunt sukker og kanelBland smør, mel, havregryn og sukker med hendene
Bland bærenemed halvparten av sukkeret, mos litt (uten å. Kan byttes med vegansk alternativ. Kanskje du er så heldig å friske bær i hagen, eller selvplukk i frysen
Nydelig servert med is, vaniljesaus, krem, creme fraiche ol. Her er brukt hjemmelaget blåbærsyltetøy, men du kan bruke ferske bær - rips, blåbær, jordbær, bringebær osv, da kan du gjerne blande litt sukker i bærene på forhånd
Bland bær tilsamans med mango. Hakk smøret i små bitar, og smuldre saman med blandinga i brødposen. Ha i bærblandinga, og smuldre resten av deigen på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.