Smuldredeig. Bland sammen alle ingrediensene til smuldredeigen i en bolle. Smuldre det sammen med fingrene eller i en foodprosessor slik at smøret blir jevnt fordelt
Smuldredeig. Smuldre smøret raskt inn i melet ved å gni smørklumpene mellom fingertuppene. Smuldre sammen alle ingrediensene til smuldredeigen og dryss deigen i et jevnt lag over rabarbrafyllet
Smuldre mel, havregryn, sukker og smør sammen. Siden det er søndag og det må være lov å kose seg litt ekstra (spesielt med så dårlig vær) vil vi dele med dere en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
-)Hell så rabarbrafyllet i den utstekte paideigen - Om du får noe deig igjen kan du lage strimler for å lage ''lokk'' slik vi gjorde - nå var deigen vår veldig smuldrete og det ble et mindre bloggvennlig resultat - men det påvirket ikke smaken det grann
Ha hvetemel, sukker og kanel i en bolle og smuldre smøret inn så det blir en grynete masse. Rabarbrasesongen er kort og hektisk, og det er en grense for hvor mange rabarbrapaier man kan spise i den sesongen