Smuldre rabarbrapai oppskrifter

Rabarbrapai med ingefær og valnøtter

Rabarbrapai med ingefær og valnøtter

Smuldredeig. Bland sammen alle ingrediensene til smuldredeigen i en bolle. Smuldre det sammen med fingrene eller i en foodprosessor slik at smøret blir jevnt fordelt
RABARBRAPAI NÅ, KAN DET VÆRE MULIG?

RABARBRAPAI NÅ, KAN DET VÆRE MULIG?

Smuldredeig. Smuldre smøret raskt inn i melet ved å gni smørklumpene mellom fingertuppene. Smuldre sammen alle ingrediensene til smuldredeigen og dryss deigen i et jevnt lag over rabarbrafyllet
Rabarbrapai

Rabarbrapai

Smuldre sammen mel, smør og melis i en bolle. I den anledning laget vi en enkel og velsmakende rabarbrapai
Rabarbrapai

Rabarbrapai

Smuldre mel, havregryn, sukker og smør sammen. Siden det er søndag og det må være lov å kose seg litt ekstra (spesielt med så dårlig vær) vil vi dele med dere en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
RABARBRAPAI

RABARBRAPAI

-)Hell så rabarbrafyllet i den utstekte paideigen - Om du får noe deig igjen kan du lage strimler for å lage ''lokk'' slik vi gjorde - nå var deigen vår veldig smuldrete og det ble et mindre bloggvennlig resultat - men det påvirket ikke smaken det grann
Rabarbrapai

Rabarbrapai

Smuldre mjøl, melis og smør i ein bolle for hånd. Rabarbra er noko av det beste me kan få. tak i her heime
Rabarbrapai med ingefær og kanel

Rabarbrapai med ingefær og kanel

Smuldredeig. Smuldre sammen alle ingrediensene til deigen, fordel halvparten av deigen i en paiform eller ildfast form
Paibunn

Paibunn

Smuldre smør, mel og sukker sammen. Prøv rabarbrapaien vår. Det kan være litt fiklete å kle en paiform med deig

Kariogjons lille urtehage

Smuldre sammen smør, mel og sukker raskt i en foodprosessor. Rabarbrapai med vaniljekrem. I kjøkkenhagen har vi begynt å samle på urter
Rabarbrapai - smaken av sommer!

Rabarbrapai - smaken av sommer!

Bland alt det tørre til mørdeigen, og smuldre så i det myke. Det er tid for rabarbra, og hva er mer delikat enn en lekker rabarbrapai
Rabarbrapai

Rabarbrapai

Smuldre resten av paideigen over. 1. Rør mykt smør og sukker sammen. Tilsett havregryn og mel. Deigen skal være ganske klebrig
Rabarbrapai

Rabarbrapai

Smuldre smøret i melblandingen. Oppskriften på rabarbrapai fant jeg i svenske Allt om Mat for noen år siden

Rabarbrapai med vaniljekrem

Smuldre sammen smør, mel og sukker raskt i en foodprosessor. Ha i eggeplommen og spe med vann til fin konsistens
Plommeterte

Plommeterte

Smuldre sammen margarin og mel (med hendene) og bland i melis og kesam. Jeg syntes den var bedre enn både epleterte og rabarbrapai
Enkel eplepai

Enkel eplepai

Ha hvetemel, sukker og kanel i en bolle og smuldre smøret inn så det blir en grynete masse. Rabarbrasesongen er kort og hektisk, og det er en grense for hvor mange rabarbrapaier man kan spise i den sesongen