Rabarbrapaimed speltmel og havregryn og toppet med jordbær. Siden det er helg må det være lov å kose seg litt ekstra (og spesielt når det er så dårlig sommervær), så her kommer en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse og smaker nydelig sammen med vispet krem, vaniljeis eller vaniljekesam
Paien med ingefær og valnøtter er i mine øyne perfekt i smaken. Smuldre det sammen med fingrene eller i en foodprosessor slik at smøret blir jevnt fordelt
Siden det er søndag og det må være lov å kose seg litt ekstra (spesielt med så dårlig vær) vil vi dele med dere en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
Den overrasker dine gjester med en smak av ingefær og kanel. Del stilkene i biter, legg de i en kjele sammen med vann, sukker, ingefær, sitronskall og kanel
Starter med litt sommerstemning fra Trøndelag og en oppskrift på en deilig rabarbrapai. i gang med bloggen min og har storgledet meg til det første innlegget
Oppskriften er basert på tantes rabarbrapai, med noen små endringer. får ukontrollert vrengtryne), derfor valgte jeg å kombinere med eple, som er hans favoritt
Paideigen lages enten ved å ha alle ingrediensene i en food processor med hakkekniv og kjøre på full hastighet til deigen samler seg, eller ved å først smuldre smøret i de tørre ingrediensene og deretter kna deigen raskt sammen med vannet
Den overrasker dine gjester med en smak av ingefær og kanel. Del stilkene i biter, legg de i en kjele sammen med vann, sukker, ingefær, sitronskall og kanel