Rabarbrapai med havregryn oppskrifter

Rabarbrapai med speltmel og havregryn og toppet med jordbær.

Rabarbrapai med speltmel og havregryn og toppet med jordbær.

Rabarbrapaimed speltmel og havregryn og toppet med jordbær. Siden det er helg må det være lov å kose seg litt ekstra (og spesielt når det er så dårlig sommervær), så her kommer en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse og smaker nydelig sammen med vispet krem, vaniljeis eller vaniljekesam
Rabarbrapai med ingefær og valnøtter

Rabarbrapai med ingefær og valnøtter

Paien med ingefær og valnøtter er i mine øyne perfekt i smaken. Smuldre det sammen med fingrene eller i en foodprosessor slik at smøret blir jevnt fordelt
Rabarbrapai

Rabarbrapai

Siden det er søndag og det må være lov å kose seg litt ekstra (spesielt med så dårlig vær) vil vi dele med dere en oppskrift på rabarbrapai som vi har toppet med ferske jordbær og sitronmelisse blader
Rabarbrapai med ingefær og kanel

Rabarbrapai med ingefær og kanel

Den overrasker dine gjester med en smak av ingefær og kanel. Del stilkene i biter, legg de i en kjele sammen med vann, sukker, ingefær, sitronskall og kanel
RABARBRAPAI MED BYGGKNAS

RABARBRAPAI MED BYGGKNAS

Bland sammen Gullbygg bygg- og havregryn og sukker, kna inn smøret. Hjemmelaget smuldrepai med rabarbra er enklere enn du tror
KNASENDE SPRØ RABARBRAPAI

KNASENDE SPRØ RABARBRAPAI

Hjemmelaget smuldrepai med rabarbra er enklere enn du tror. Bland sammen Gullbygg bygg- og havregryn og sukker, kna inn smøret

3,2,1...blastoff!!

Starter med litt sommerstemning fra Trøndelag og en oppskrift på en deilig rabarbrapai. i gang med bloggen min og har storgledet meg til det første innlegget
Rabarbrapai - smaken av sommer!

Rabarbrapai - smaken av sommer!

smøret med fingertuppene. havregryn. Det er tid for rabarbra, og hva er mer delikat enn en lekker rabarbrapai
Rabarbrapai

Rabarbrapai

Tilsett havregryn og mel. 1. Rør mykt smør og sukker sammen. Deigen skal være ganske klebrig. 2. Del deigen i to
Rabarbra fra tantes hage

Rabarbra fra tantes hage

Oppskriften er basert på tantes rabarbrapai, med noen små endringer. får ukontrollert vrengtryne), derfor valgte jeg å kombinere med eple, som er hans favoritt

Rabarbrapai med kanel og rosiner

Paideigen lages enten ved å ha alle ingrediensene i en food processor med hakkekniv og kjøre på full hastighet til deigen samler seg, eller ved å først smuldre smøret i de tørre ingrediensene og deretter kna deigen raskt sammen med vannet

Rabarbrapai med ingefær og kanel

Den overrasker dine gjester med en smak av ingefær og kanel. Del stilkene i biter, legg de i en kjele sammen med vann, sukker, ingefær, sitronskall og kanel

Karamellisert rabarbrapai

Serveres nystekt med vaniljeis eller råkrem. Rør så i hvetemel, bakepulver og til slutt havregryn. 2,5 dl havregryn (små, lettkokte)

Rabarbrapai

Rabarbrapaimed kardemomme. Smuldre toppingen med fingrane, og fordel den over forma. Server med piska krem eller vaniljeis