Per definisjon er nok dette en cupcake siden jeg har druknet den i smørkrem. Bland sukkeret medsitronskallet og la det stå litt slik at sukkerer trekker til seg sitronsmaken
Per definisjon er nok dette en cupcake siden jeg har druknet den i smørkrem. Bland sukkeret medsitronskallet og la det stå litt slik at sukkerer trekker til seg sitronsmaken
Men her tilsatte jeg sitron, appelsin og vanilje i deigen. Valmuefrøkake med solkysset smørkrem. En lekker kake med mye smakOg en solkysset himmelsk topping
Sette hvitene til side, og ha en og en plomme over i smørkremen mens du pisker. Denne kaken startet med at vi hadde for mange sitroner på jobb, og jeg måtte finne på noe vi kunne bruke dem på
Men det var veldig godt med denne smørkremen. ) Jeg laget to versjoner muffins, en med sjokoladebiter og sjokoladekrem og en med blåbær og rosa blåbærkrem
Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak
Dette gjør at man ikke føler man spiser rent smør, og frosting minner ikke om vanlig «smørkrem». Det gjør at man får en helt annen type kake enn den «tradisjonelle bløtkaken» som vi nordmenn gjerne er vant med