Sjokoladekake med gul eggekrem og syrlig topping.
kjerstisandnes - Min matgale verden!
kjerstisandnes - Min matgale verden!
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 90 g smør, mykt
  • 1,5 dl brunt sukker
  • 1 dl sukker
  • 2 små egg
  • 2,5 dl hvetemel
  • 0,6 dl bakekakao
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1 dl seterrømme/creme fraiche (eller kulturmelk)
  • 1 ss eggelikør
  • 1 dl espressokaffe, sterk (1-2 ts pulver)
  • 1 ts flytende lakris
  • 5 eggeplommer
  • 5 ss sukkker
  • 0,75 dl kremfløte
  • 1 ts vanilje, jeg brukte vaniljepaste.
  • 100 g mykt smør, gjerne kviteseidsmør
  • 140 g naturell kremost
  • 40 g creme fraiche (event bruk bare kremost)
  • 100 g smør, gjerne kviteseid
  • 150 g melis
  • 2 ts finrevet fersk ingefær
  • 1 ts finrevet skall fra en sitron, kun det gule
  • 2 ss sitronsaft

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.