Skogens konge på menyen. 18. 11. 2014 kl. 12. 18 i. Kjøttretter. Ingen kommentarer. Helstekt indrefilet av elg servert med linser, rotgrønnsaker, ovnsbakt sjalottløk og rødvinssaus
Dette er en litt annerledes kake fordi du skal bruke spinat for å lage den, du kan si det er litt mer sunnere kake … du trenger ikke bekymre deg for smaken, spinat er nesten umerkelig i smak av kaken … hvis du ikke liker tanken på spinat i din kake så kan du lage en annen type kake og legge til litt grønn konditorfarge for å få lignende effekt selv om jeg tror spinat spiller en stor rolle her som det gjør kaken veldig fuktig, og jeg tror kaken ser virkelig mosegrodd ut
Skogen byr på mange skatter og sopp er definitvt en av dem. Enten du går på soppsanking selv eller kjøper dem på butikken finnes det et utall måter og tilberede dem på
//Inneholder adlinks. God morgen fargeklattene mine. Jeg er så gira og klar for Holmenkollstafetten i dag og selv om jeg er kjempe nervøs for å gå på en smell på etappen min er jeg klar for å ha det GØY
Etter 38 minutter i skogen stemplet jeg bukk nr. Denne lørdagen har vært av de roligste på lenge. Jeg har sovet lenge, spist frokost forran tv'en og ellers tatt livet med knusende ro helt fram til klokken fire
For å si litt om oss så. Silje+Hans. består vi av en kone på 28 som jobber med klinisk forskning, en gammel mann på 30 som kjører flytoget, en stor hund og to søte pusekatter
Ut på nattur i skogen med gutta. Forrige kvelden tok vi turen ut i skogen i skumringstimen. Nå er det lov å tenne bål i skogen igjen, og vi gjorde det og grillet marshmallows til kveldskosen