Skogens konge på menyen. 18. 11. 2014 kl. 12. 18 i. Kjøttretter. Ingen kommentarer. Helstekt indrefilet av elg servert med linser, rotgrønnsaker, ovnsbakt sjalottløk og rødvinssaus
I fjor prøvde jeg å få tak i Gulløye i den lokale Menybutikken. ”Gulløye fra Nord-Norge” heter den. Rakfisk med gulløye, rødløk, purre, rømme, øl fra Haandbryggeriet i
kallenavnet "fjellets gull" kommer nok fra den rød-oransje fargen som får disse bærene til å se ufattelig delikate ut og kan se ut som gullmynter som ligger langs myrene på fjellet
God lørdagsmorgen ,. Da er helgen i gang og det kribler i løpefoten. Jeg er morgenfugl og trener stort sett hver dag før jobb, men allikevel er det helgetreningene jeg liker best
Til å pynte har jeg i dag valgt en litt voksen vri på gresskarene og holder derfor kjeksene stilrene i hvitt og gull, så får jeg lage artige Halloween gresskar til guttene en annen dag
Skogen byr på mange skatter og sopp er definitvt en av dem. Enten du går på soppsanking selv eller kjøper dem på butikken finnes det et utall måter og tilberede dem på
//Inneholder adlinks. God morgen fargeklattene mine. Jeg er så gira og klar for Holmenkollstafetten i dag og selv om jeg er kjempe nervøs for å gå på en smell på etappen min er jeg klar for å ha det GØY
En hylle i gull. For alt jeg vet kan jeg forvandles fra gullmennekse til sølvmenneske på et par måneder, så da bruker jeg helst ikke dyre dommer på møbler som kanskje må byttes ut
I går var jeg på en restaurant i Stavanger som heter «Fish and Cow». Deilig mat. Så hvorfor ikke kamskjell og hjort, eller hva med «Seafodd and forest»
Denne grisen har levd et godt liv ute i skogen før den havnet på mitt middagsbord. Smaker ekstra godt med indrefilet av svin når jeg vet at grisen slapp å vokse opp i en betongbinge
Bringebærene var helt friske og jeg pyntet de med litt spiselig gullstøv blandet i vann. De blå blomstene hadde jeg laget noen dager i forveien og noen av de fikk også et strøk av gull
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.