Skogens konge på menyen
Chefsmat -
Chefsmat -
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 18 i Kjøttretter
  • 800 g indrefilet av elg Salt og pepper Olje og smør til steking Frisk timian
  • 3-4 dl grønne linser
  • linser
  • 150 g bacon i små terninger
  • 1 gulrot
  • 1 persillerot
  • 2 stk stangselleri
  • sjalottløk
  • 2-3 sjalottløk
  • 6 dl rødvin
  • 2 sjalottløk
  • 5 dl kraft
  • 100 g usaltet smør i terninger
  • 1 time Fortsett med rødvinssaus
  • rødvin
  • 2 dl
  • kraft
  • 4-5 dl kraft
  • 18 i Kjøttretter

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.