Skogens konge på menyen. 18. 11. 2014 kl. 12. 18 i. Kjøttretter. Ingen kommentarer. Helstekt indrefilet av elg servert med linser, rotgrønnsaker, ovnsbakt sjalottløk og rødvinssaus
Da jeg ble spurt om å bli ambassadør for oransje skjerf aksjonen var det ikke nei i min munn. Jeg har alltid synes dette er et fantastisk tiltak, og jeg er virkelig stolt over å kunne få lov til å bidra til å gjøre samfunnet litt varmere
Tjolahopp. Det var den helga- utrolig så kjapt man traller seg gjennom helga. Men utrolig deilig å kjenne på kroppen at den er uthvilt og oppladet til ei ny uke
Dagens speltlefse. I dag er jeg i det greske humøret. Derfor valgte jeg å fylle speltlefsen med rømme, rupidsalat, tomater, agurk, marinerte hvitløk, rødløk, fetaost og karbonadedeig formet som "kebab"
DET HØSTLIGE LAMMEKJØTTET I ALLE FORMER OG FASONGER ER I ALLE BUTIKKER OG PÅ MANGE KJØKKEN. Får i kål, lammefrikasse', nordafrikansk lammegryte, lam på spyd, kjøttkaker av lam
Den store dagen nærme sæ med stormskritt. Bare ei lita uke igjen. I går hadde vi bakedag på symøte. 231 (. ) Sara Bernard, 2 brett med trøfla og 1 brett med Mozartkule blei produsert i godt selskap
God lørdagsmorgen ,. Da er helgen i gang og det kribler i løpefoten. Jeg er morgenfugl og trener stort sett hver dag før jobb, men allikevel er det helgetreningene jeg liker best
Skogen byr på mange skatter og sopp er definitvt en av dem. Enten du går på soppsanking selv eller kjøper dem på butikken finnes det et utall måter og tilberede dem på
Jeg laget en ny versjon av appelsinfromasjen. I dag toppet jeg den med appelsingele. Dobbel appelsin glede Appelsinene er så gode nå på denne tiden av året
Klarer ikke å slutte med disse herlige supersmoothie bollene til frokost. Og siden det er litt kaldere nå så fant jeg frem litt chili for å spice it up
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.