Sjokolade eclair oppskrift oppskrifter

Éclairs med vaniljekrem og sjokolade

Éclairs med vaniljekrem og sjokolade

Fyll med vaniljekrem og topp med smeltet sjokolade. Toppet til slutt med deilig smeltet sjokolade. Fyll med vaniljekrem og topp med smeltet sjokolade

Éclairs med sjokolade

Éclairs er franskmennenes svar på vannbakkels, og fylles gjerne med vanilje- eller sjokoladekrem. - Smelt sjokolade i vannbad eller på middels varme i mikrobølgeovn

Éclairs med sjokolade

Éclairs er franskmennenes svar på vannbakkels, og fylles gjerne med vanilje- eller sjokoladekrem. - Smelt sjokolade i vannbad eller på middels varme i mikrobølgeovn
Èclairs

Èclairs

Med ett lokk dypt I hvit sjokolade og pyntet med ett roseblad. Èclairs. Publisert 11. 02. 2016 kl. 17. 33. 4 Kommentarer
Eclairs med vaniljekrem og bær

Eclairs med vaniljekrem og bær

Sjokoladetopping. Jeg har prøvd flere oppskrifter. Eclairs som er laget med vannbakkelsdeig er det noen som alltid får til perfekt og noen får det aldri til

Krydderkrem til eclairs

Smelt sjokoladen samtidig som du lager melisglasur ved å blande melis og rød matfarge, fordel på toppen av eclairsene
Profiteroles

Profiteroles

På toppen gjør det seg med varm sjokoladesaus. Oppskriften gir ca. Sjokoladeglasur. Jeg synes mange oppskrifter har for mye egg, så deigen blir for løs
Eclairs med vanljekrem og sjokolade

Eclairs med vanljekrem og sjokolade

Legg eclairsene på et passende fat og hell over smeltet sjokolade. Sjokoladen kan smeltes enten i mikrobølgeovn på middels varme, eller over et vannbad
Eclair kake

Eclair kake

sjokoladen. Jeg fikk spørsmål om å finne en oppskrift på denne kaken på norsk. Ha kjeks i bunnen, så vaniljekremen, så litt sjokolade
Éclairs

Éclairs

Nå har jeg prøvd å lage éclairs, det er kaker av vannbakkels fylt med vaniljekrem og krem og pyntet med melis og smeltet mørk sjokolade
Vannbakkels og Eclairs

Vannbakkels og Eclairs

Eller vil du lage vannbakkelsene avlange med sjokolade eller glasur er det dette som kalles Eclairs. Her er en oppskrift det er enkelt å lykkes med og den er uten sukker
Sjokoladeganache

Sjokoladeganache

Du kan dekke hele kaker med den, eller pynte småkaker, soufflé, muffins, eclairs osv.  Bruker du tre deler sjokolade per en del fløte, får du en tykkere konsistens som du kan rulle og lage konfekt av (eller du kan følge denne oppskriften og lage disse med appelsinsmak)
5.desember

5.desember

ein deig som minnar om choux, kokt fransk deig som blir til vannbakkels eller eclairs eller noko slikt, dyppa i ein tjukk, varm sjokolade