Eclairs er en type vannbakels som vanligvis fylles med en søt vaniljekrem som kalles crème chantilly, og som skal toppes med sjokolade- eller kaffeglasur
100 g smør. 2 1/2 dl vann. 150 g hvetemel. 4 egg. Fyll med vaniljekrem og topp med smeltet sjokolade. Ha vann og smør i en kjele, sett varmen på fullt og la det hele få et oppkok
Èclairs. Publisert 11. 02. 2016 kl. 17. 33. 4 Kommentarer. Luftige vannbakkels fylt med krem og jordbær. Med ett lokk dypt I hvit sjokolade og pyntet med ett roseblad
(oppskrift her). Lekre Eclairs med roseglasur. Sukrede rosenblader (oppskrift her). 6 stk Eclairs (gjerne fra fryseren, de tiner på et blunk. 1 ss rosesirup (oppskrift her)
Oppskriften gir 8 tårn. Hva med å lage et elegant éclairtårn til Fastelavn. Éclairs er franskmennenes svar på vannbakkels, og fylles gjerne med vanilje- eller sjokoladekrem
Oppskriften gir 8 tårn. Hva med å lage et elegant éclairtårn til Fastelavn. Éclairs er franskmennenes svar på vannbakkels, og fylles gjerne med vanilje- eller sjokoladekrem
Denne oppskriften passer til å fylle ca. Pynt til eclairs. 35 eclairs. 1. Ha 1,6 l melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele og bring opp til kokepunktet
Her har jeg en populær oppskrift på "Natronkaker", som også kalles "Tjukkaser" på sør-vestlandet. Se også oppskrift på Lapper, Muffeluffer og Vaniljekesamlapper her på Det søte liv
Oppskriften gir ca. Jeg synes mange oppskrifter har for mye egg, så deigen blir for løs. Jeg synes mange oppskrifter har for mye egg, så deigen blir for løs
Oppskriften gir ca. Jeg synes mange oppskrifter har for mye egg, så deigen blir for løs. Jeg synes mange oppskrifter har for mye egg, så deigen blir for løs
Chocolate Eclairs (tracynieradka. GA_googleAddAttr("Tag", "bakeoppskrifter"). A recipe from “Kaker Til Kaffen” (Cakes For The Coffee) published by Hjemmets Kokebok Klubb in 1979