Eclairs er en type vannbakels som vanligvis fylles med en søt vaniljekrem som kalles crème chantilly, og som skal toppes med sjokolade- eller kaffeglasur
Èclairs. Publisert 11. 02. 2016 kl. 17. 33. 4 Kommentarer. Luftige vannbakkels fylt med krem og jordbær. Med ett lokk dypt I hvit sjokolade og pyntet med ett roseblad
Så er de klare til servering. Til ca 12 kaker trenger du. Hei. Nå har jeg prøvd å lage éclairs, det er kaker av vannbakkels fylt med vaniljekrem og krem og pyntet med melis og smeltet mørk sjokolade
I går kveld lagde jeg vannbakkels, her er step by step fremgangsmåte til dere. Keep the pot on the heat, then add the flour and stir with a wooden spoon untill the flour is incorporated thouroghly
Varm opp sitronkremen over vanndampen under stadig omrøring helt til kremen blir tykk og kremete. Avkjøl kremen i kjøleskapet til den er helt kald og helst til dagen etter
Versatile French pastry is easy and impressive (o. Chocolate Eclairs (tracynieradka. A recipe from “Kaker Til Kaffen” (Cakes For The Coffee) published by Hjemmets Kokebok Klubb in 1979
Sett den til side. Tilsett mel og salt og rør godt med en treskje. Rør i 1 minutt til blandingen begynner å slippe kjelen. Forvarm ovnen til 220 °C. 1,5 cm mellom hver så de får plass til å heve. Sett ned temperaturen til 200 °C og fortsett å steke i ytterligere 15–20 minutter til vannbakkelsene er oppblåst, gylne og sprø. Sett dem tilbaketil ovnen og stek i 5 minutter til så dampen kommer ut. 1 egg til pensling
Ganache kan brukes til utrolig mye, bare tenk alt du har sjokoladesaus til. Du kan dekke hele kaker med den, eller pynte småkaker, soufflé, muffins, eclairs osv
I går lagde jeg Lemon Éclairs til dessert her hjemme. Jeg lagde dem med en deilig sitron krem i seg og med sitron glasur på toppen…Så utrolig god og frisk i smaken, perfekt til varme sommerdager
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.