Hell sukker, vann og sitronsyrei en stor kjele og varm det langsomt opp til sukkeret er smeltet. En hyggelig dansk mat-nettvenninne delte en herligoppskrift på denne myntesaften med sitron
Det er ikketradisjon for å bruke rosenblader imatlagingen her til lands. I andre deler av verden er rosenvann eller rosesirup en viktigingrediensiaromatiske retter
Derfor bør du til en viss grad unngå drikker som inneholder mye sitronsyre. Juice er juice, om den er hjemmelaget eller ikke, og et glas eplejuicepåvirker kroppen på samme måte som et glass saft, Fordelen med hjemmelaget juice er at du kan bruke grønnsaker, som demper denne effekten
Kok opp vann og har i sukker og sitronsyre,rørtil det løser seg opp. Geiterams-saft. En ny favoritt. Saften er konsentrat og blandes med vann etter smak
sitronsyre. Hylleblomstsaft er nydelig som leskende saft servert med isbiter en varm sommerdag, perfekt i en cocktail eller som bellini toppet med en deilig, kald musserende
Det finnes flere metoder for å lage saft, dere kan jo sjekke ut hvordan jeg lagde eplesaft med sitronsyrei dette innlegg, men denne gangen brukte jeg altså en saftkoker