Strimlet svinekjøtt eller storfekjøtt er også veldig godt til denne oppskriften. Sitrongress er stjernen her og det er den som får hele kyllingwoken til dufte helt fantastisk
Følg Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Hakk løk og del sitrongresset opp i litt store biter. 1 sitrongress stang. 1 løk 1 sitrongress stang. Heisann, da er det jammen det helg igjen og 1 april – har dere blitt lurt
Finhakk alle ingredienseneStek løk, sitrongress, chili og ingefær i noen minutterTilsett spisskummin og korianderen og la det surre med i ytterligere et par minutter
Tilsett kokosmelk, limeskall, sitrongress og kok sausen til den blir tykkner, ca. Gjenoppskrifter er inn på matprat om dagen, bruke de samme råvarene i forskjellige oppskrifter
Og denne versjonen som jeg gir dere oppskriften på i dag, er med reker. Her får du oppskriften på hurtigversjonen av laksa, det vil si at man bruker laksa paste
Ingefær brukes oftest kun i vestlige Thai oppskrifter, men ikke i autentisk Thai mat. 1 stk sitrongress. Knus lett sitrongress med baksiden av knivbladet og kutt i ca 2 cm lange biter og ha i vannet. 1 stk sitrongress
Og her er noen av variantene jeg lagde (alle basert på grunnopskriften fra forrige oppskrift). Her tilsatte jeg 2 sitrongress tilding i prosessen. I denne som blir ganske lik Tom Ka Gai, brukte jeg grunnoppskriften og tilsatte 2 stilker sitrongress, vårløk, Nam Plah, koriander, kokosmelk og limesaft