Denne kyllingsuppen er en favoritt. Vi har laget den i flere år, og vi blir ikke lei. Passelig spicy (dette velger du selvsagt å smake til selv), nydelig smak og med masse gode grønnsaker i
Jeg har tidligere postet en oppskrift på det jeg mener er verdens beste suppe, TomKha Gai, men den gang var det en komplisert oppskrift til mange porsjoner
2 tomater - skivet. Kok ca 2 minutter før du har i soya, lime, fiskesaus, tomat,. 2 tomater - skivet. Denne Thailandske suppen, er en stor favoritt hos meg
OK, det er mange thaisupper som er så godt og «tomkha gai» er helt klart en av mine favoritter i det thailandske kjøkkenet og som er heldigvis enkel og lage
En god tomkha gai har alle smakselement i seg. En håndfull cherrytomater. Man kan også lage tomkha moo ved å bruke svinekjøtt i stedet, men jeg holder en knapp på kyllingversjonen
TomKha (Vegetar). Server suppen i skåler, før du putter i tomat og koriander. Jeg har mast lenge på Kimberly om oppskriften på hennes TomKha, all den tid supper + asia = det beste jeg vet
Fjern frøene på tomatene og skjær dem i båter. Tilsett tomat,. 4 stk tomat. 4 stk tomat. Denne suppen er perfekt til litt kalde dager, å derfor syntes jeg den passet bra nå, siden våren lar vente på seg, og jeg har blitt syk å trenger en litt varmende suppe
Tom Ka Gai, en skjønn aromatisk suppe og et helt måltid i en bolle. Perfekt når man føler seg litt uttafor eller bare fyser på noen ordentlig smakfullt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.