Sitronkrem og marengs er en kombinasjon jeg aldri blir lei. Sitronkrem. Marengs. Sitronkrem. Marengs. Til sitronkremen has eggeplommer, sukker, sitronsaft og sitronskall i en metallbolle
OPPSKRIFT på PikeKyss / Marengs. og i disse juletider er pikekyss/marengs perfekt å gi bort. Pikekyss, eller marengs, er SUPERENKELT, og kan lages på 1 -2 -3. 1 / 4 ts vinstein eller noen dråper sitron. 1 / 4 ts vinstein eller noen dråper sitron
Kombinasjonen marengs, sitron, krem og mandler så jeg Nigella lage i et program her om dagen. Marengsen eser litt ut under stekingen, så den bør fordeles i en mindre diameter enn du ønsker som resultat på kakefatet
En av mine favorittkaker er sitronterte med marengs. Frisk og god med deilig smak av sitron. Hell så kremen i den ferdig stekte terteformen og sett kaken i kjøleskapet i mens du lager marengsen
Den søt-syrlige smaken av sitron er nydelig nå på sommeren, og jeg har allerede spist et par varianter av Tarte au citron meringuée (Fransk sitronterte med marengs) her i Nice
FremgangsmåteFransk syrlig sitronterte med syndig marengs passer perfekt på varme sommerkvelder, eller når som helst når man har lyst på noe utrolig godt
Jeg har prøvd flere oppskrifter på sitroncupcakes, men dette er uten tvil den aller beste. Muffinsene har jeg toppet med marengs som jeg har brent med en gassbrenner
Gradvis legg til sukker mens visping, marengs bør være blank. revet skall av ett mellonstor sitron. Bland den avkjølte semulegryn med en stående mikser til en glatt krem så gradvis legg til smør, sukker og sitronskall og fortsett å mikse