Sennepssaus rømme oppskrifter

Dressing til fiskekaker

Dressing til fiskekaker

Prøv gjerne å bytte ut rømmen med noe magrere som creme fraishe om du vil. Er holdbar like lenge som en åpnet boks med rømme er det (lagres kjølig og lufttett innerst i kjøleskapet)

Sild og poteter med øl og nubbe.

Bland rømme, sennepssaus, sitronsaft og sukker. Bland majones og rømme. 8 ss rømme. 0,5 dl lettrømme. 8 ss rømme. 0,5 dl lettrømme
Gjesteinnlegg: Gravet elg

Gjesteinnlegg: Gravet elg

Serveres på lefse eller flatbrød, gjerne med litt rømme eller sennepssaus. Gravet elg smaker himmelsk med litt rømme, rødløk og flatbrød
Gravlaks med julekrydder

Gravlaks med julekrydder

Det smaker også godt med sennepssaus til, men siden julegravlaksen inneholder så mange kryddersmaker føler jeg en rolig rømmedressing matcher best
prosjekt:tømme kjøleskap

prosjekt:tømme kjøleskap

entrecote, selleri, paprika,rødløk,søtpotet,rømme. Så ble det en enkel sennepssaus av den seterrømmen som var igjen-og 3 forskjellige sennepstyper
Fishy Fun!

Fishy Fun!

Skjær fisken i tynne skiver og server med brød, smør og sennepssaus. Del vannbakkels og fyll med rømme, finhakket løk og ørretrogn

How to - konfirmasjon

Sennepssaus til laks. Fenalår, rømme og flatbrød. Herregud for en uke dette har vært - med masse masse snø, sykdom og mer sykdom

Konfirmasjonen - hvordan ligger vi ann ?

Sennepssaus til laks. Fenalår, rømme og flatbrød. Først. For dere som har forsøkt å legge inn kommentarer og ikke fått dette til (har fått meldinger om det, og jeg sliter med det sammen selv)

Gravet laks med sennepssaus

Bland sammen rømme og majones og smak til med karri. Gravet laks kan serveres med sennepssaus på en grov skive brød
Pannestekt laks med sennepssaus

Pannestekt laks med sennepssaus

Laksen er glasert med sennep og jeg serverer den med en deilig rømmesaus med sennep og estragon. Ha creme fraiche eller rømme sammen med sennep og estragon i en kasserolle
Rullende juletapas

Rullende juletapas

Smør over sennepssaus når lefsen er blitt myk. vanlig rømme i stedet, eller ost (snøfrisk eller philadelfiaost)
Nøttesild

Nøttesild

sennepssaus). Bland sammen fløte eller rømme, ravigottesaus, sukker og sitronsaft til en dressing og vend den forsiktig inn i sildeblandingen
Sennepssild

Sennepssild

Skjær silden i passe stykker og ha bitene i sennepssausen. Rør inn rømme slik at det blir en fin saus. 6 dl TINE Lettrømme

Sennepssaus

2 ss rømme. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med pepper og sukker. Smaker godt til gravet kjøtt og annen kald julemat