Prøv gjerne å bytte ut rømmen med noe magrere som creme fraishe om du vil. Er holdbar like lenge som en åpnet boks med rømme er det (lagres kjølig og lufttett innerst i kjøleskapet)
Sennepssaus til laks. Fenalår, rømme og flatbrød. Først. For dere som har forsøkt å legge inn kommentarer og ikke fått dette til (har fått meldinger om det, og jeg sliter med det sammen selv)
Til sennepssausen / For the mustard sauce. Den forrige ble laget mens jeg fortsatt bodde i Hellas, og der hadde jeg ikke tilgang til rømme så jeg brukte yoghurt og majones
Laksen er glasert med sennep og jeg serverer den med en deilig rømmesaus med sennep og estragon. Ha creme fraiche eller rømme sammen med sennep og estragon i en kasserolle
Potetlefser / lomper smurt med rømme og sennepssaus ev kremet ost, dryss med. Finhakk røkelaks og bland med litt rømme eller crème fraiche, litt sennep og