1 kg saltrull av elg (kjøtt fra bakparten). Gni inn kjøttet med honning. Krydre med hvit pepper eller andre krydder du liker (vanligvis tar jeg litt kajennepepper)
kosemat/helgemat. Ikveld har vi invitert til familiekveld med søsken ( svigersøsken ) og nieser og nevøer, barna får barnemeny ( pølse og pommesfrites ) og vi voksen skal kose oss med Elg Bourguignon, til dessert er det gele og vaniljesaus til barna og panna cotta til oss voksne
Hei. I dag er det jeg, Solbjørg, som skal blogge litt for dere. På onsdag lagde jeg snickers-biter, og etter fjorårets suksess, måtte jeg lage det i år også
Ingredienser 1 side laks med skinn 3 ss salt 5 ss sukker 2 ss nykvernet sort pepper Rikelig med grovhakket dill 5 ss akevitt (eller etter smak) Fremgangsmåte Kvern litt [
Men så kom jeg på at jeg hadde ei elgsteik i fryseren. Pulled elg. Takk til elgjegere i Rissa for deilig kortreist kjøtt, takk til epletrærne mine for eplemost i glass og i saus, og sist men ikke minst hyggelige middagsgjester
Hvis man har det travelt, og vil lage hurtigutgaven av gravet laks, skjæres den rå laksesiden i tynne skiver og skivene vendes i salt- og sukkerblandingen
fløyelsmyk og en barnefavoritt med reinsdyr, elg eller storfe. I dag har jeg et gjesteinnlegg om en meget barnevennlig og smakfull leverpostei som er superlett å lage selv
Her kommer oppskriften på den nye favorittkaka til Kitchnqueen sin lillesøster som bare må prøves. Tidligere har jeg presentert dere for mine amerikanske pannekaker og Key Lime Pie, men for tiden er det alt som inneholder ordene "salt karamell" som er min guilty pleasure
«Innbakt elg med brie». Det nydelige kjøttet fra elgen, blandet med brie og sherryeddik, vil ta smaksløkene med på en opplevelse, de ikke ønsker at skal slutte
Jeg vil med glede ønske Aurora Prøis velkommen med sitt flotte gjesteinnlegg i bloggen min, der hun deler tips til hvordan lage egen kokebok, og oppskrift på hennes favoritt, nemlig en Lun Chorizo salat
Nå er det høysessong for elg, ettersom at det har kommet masse elg i de tusen hjem. I dag var faktisk første gang jeg har laget og smakt elg indrefilet
Brun elgkjøttet og løken i litt smør. Gryterett med elgkjøtt - nok til 2 eller til 1 i to dager. 400 gram elgkjøtt (grytekjøtt, biffkjøtt) i strimler. 400 gram elgkjøtt (grytekjøtt, biffkjøtt) i strimler
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.