Kokkens grove seikaker med hvitløk. Etter å ha hatt to biler på verksted og i tillegg måtte skifte vinterdekk på begge, var det på tide å se på om vi kunne lage litt rimeligere mat
"Oppskriften er min mors, dette er gode fiskekaker med rik og kraftig smak av sei, det er mat jeg er vant til fra barndommen" - sier Harald Osa til kokk Inge Johnsen i Norgesglasset
Jeg elsker faktisk fisk men jeg spiser det veldig sjeldent. Nå fremmover tenkte jeg å endre på det. Sei og torsk er utrolig billig og bra proteinkilder som smaker fortreffelig om det bare tilbredes bra
SMAKEN BRINGER MEG TILBAKE TIL BARNDOMMENS RIKE. Nå er det jo mange ting som gjør det, flere og flere jo eldre jeg blir, men fiskekaker er det allikevel noe spesielt med
Får du ikke steinbitkaker der du bor så smaker det godt med fiskekaker eller seikaker også. Det er vanskelig å lage noe "spennende" til middag hver dag, det er tross alt flest hverdager