#fisk #fiskekaker #oppskrift #gode #enkle. Min oppskrift har jeg fått hos min mor. Ha i resten av ingrediensene utenom melk, kjør sammen, og mens maskinen går sper du med melken
En flott bok med mange spennende oppskrifter. Resultatet er at vi har hatt noen problemer med å få ting til å henge sammen, og har måttet ty til Fiberhusk for at det ikke skulle bli bare «klin»
Dette er en super måte å få brukt opp rester av fisk. Etterhvert har jeg imidlertid oppdaga at ikke bare er de bedre enn kjøpekaker, men også mye sunnere
Ønsker du å lage mer kan du feks doble oppskriften. Pitabrød er utrolig enkelt å lage, smaker mye bedre enn de du kjøper på butikken og det beste av alt
Varm opptil sukker og salt er smeltet og rørt godt ut i blandingen. La det koke oppog rør godt ut. Kjøl ned gulrøttene i kaldt vann for å stoppe kokeprosessen
UNIVERSAL OPPSKRIFTPÅFISKEKAKER. Det høres jo litt avansert ut… Fra å være en fisk som svømmer i kaldt saltvann tilog ende opp som en rund, gylden, saftig, lekker og smakfull fiskekake
Jeg steker kakene til de er sånn passe gylden brune på hver side før jeg legger de tilavkjølingog senere fryser de ned slik at det er lett å bare ta de opptil neste gang,
Avkjølogoppbevares kjølig. Denne oppskriften kan og brukes til fiskeboller. Min mor`s oppskrift. Og fornøyd med å ha en Gubbe som kan ligge påhavetog fiske i evigheter
Kutt gulrøtter og paprika i små «staver». Mens du kjører pålaveste hastighet, sper du med kokosmelk. Ikke bare lager den verdens beste karbonadedeig, den hjelper til med å lage gode fiskekakerogså
Så denne oppskriften er på grunn avtilbehøret som smakte helt nydelig sammen med fiskekakene. Kremet savoyekål smaker helt fantastisk synes jeg og den passer både til fisk og kjøtt, stort sett til alt mulig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.