Kyllinglår og båtpoteter med en kremet saus full av sunne, smaksrike grønnsaker. Ofte går det litt fort og oppskriftene blir litt halvferdige… Jeg vet ikke hva ho kaller denne retten, eller akkurat hva som var oppi sausen – men min versjon ble uansett veldig god
Jeg hadde tenkt til å tilberede dagens kyllinglår med asiatiske smaker på grillen i hagen. Misforstå meg rett, jeg elsker snø og vinter, men nå som vinteren er på sitt kaldeste og mørkeste, så er det fristende å lukke øynene og drømme seg til lysere og varmere tider
Dette gjør at de er enkle å håndtere uten å få kliss på hendene når man dypper dem i saus. Merket Vantastic Foods er veldig så kreative når det kommer til sine produkter – de har alt fra laksefilet, pølser, bacon, servelat og biff, til søtsaker som hvit sjokolade, nugatbiter og “gummigodteri”
Vi spiste denne kyllingretten med ovnsbakt potet og grønnsaker i dag, men ris passer godt til og gjerne sammen med en god saus eller dressing smakt til med lime eller sitron
Dette er en saus som passer helt perfekt til kylling og kalkun, enten det er kalkunskiver på grillen , stekte kyllingbryst, helstekt kalkun , grillede kyllinglår eller ovnsbakt kalkunfilet
Dette tror jeg er den aller beste kyllingen jeg noen sinne har tilberedt - er det noe som man kan kalle himmelsk godt, så må det være denne kyllingen her
Saus trenger du ikke, da det blir en svært god sky av dette. Å fylle et kyllinglår er utrolig enkelt. 2 kyllinglår. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 2 kyllinglår
Slapp av, gjør noe annet gøy og start opp forberedelsene tilsausen rundt en time før servering. Kyllinglår sous vide med sursøt plomme- og appelsinsaus