Kyllinglår oppskrifter

Kyllinglår med soppstuing og couscous

Kyllinglår med soppstuing og couscous

Ha salt,pepper og paprika pulver på skinnsiden av kyllinglårene. Ha smør og litt olje i en stekepanne, legg kyllinglårene i pannen med skinnsiden ned
Ovnsbakte kyllinglår med rotgrønnsaker

Ovnsbakte kyllinglår med rotgrønnsaker

Dette var nok til fire litt små porsjoner, spe gjerne på med et ekstra kyllinglår. Del kyllinglårene i to ved leddet så du får et stykke kyllingklubbe og et stykke lårfilet -se bildet
Kyllinglår i ovn

Kyllinglår i ovn

Her får du gode tips til hvordan du kan steke kyllinglår i form. Kyllinglår i ovn er nydelig. Når du legger kyllinglårene i form, så kan du godt smøre formen med litt olje eller fett
Rømmebakt kyllinglår

Rømmebakt kyllinglår

Strø dette over kyllinglårene. 5 kyllinglår. FacebookPrintMoreGoogleTwitterTumblrRedditLinkedInSkypePinterestEmail 5 kyllinglår
Kyllinglår i godt krydret saus

Kyllinglår i godt krydret saus

4 kyllinglår (eller mer, alt etter hvor store lårene er eller hvor god appetitt man har) fra Stange eller fra et sted de avler kylling opp på en human og ufarlig måte
Kyllinglår med asiatiske smaker

Kyllinglår med asiatiske smaker

Jeg hadde tenkt til å tilberede dagens kyllinglår med asiatiske smaker på grillen i hagen. Da han påpekte at han først måtte spa frem grillen fra under all snøen i hagen, bestemte jeg meg for å lage kyllinglårene i stekeovnen i stedet
Kyllinglår med sherry og sopp i stekeovn

Kyllinglår med sherry og sopp i stekeovn

Ikke bare var dette utrolig godt, men kyllinglårene var møre og saftige. Jeg hadde to ganske store kyllinglår slik at det var nok med ett til hver, men er det små kyllinglår må du nok beregne to eller tre pr
Kyllinglår med VERDENS beste potetmos!

Kyllinglår med VERDENS beste potetmos!

Man skulle tro dette sofistikerte sous vide-kyllinglåret ville være stjernen i denne retten, men noen ganger blir man virkelig tatt på senga (ja, jeg er en tøs)
Kyllinglår med kokosmelk og peanøtter

Kyllinglår med kokosmelk og peanøtter

Legg kyllinglårene på toppen og stek i ovn i ca. 6-8 grillede kyllinglår. 30 -40 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt. DelE-postSkriv utPinterestFacebookTwitter 6-8 grillede kyllinglår
Innbakt kyllinglår

Innbakt kyllinglår

Kyllinglår fra Ytterøy KyllingDel på. Jeg eksperimenterer mye hjemme. Mange av resultatene er langt i fra noe å skrive om
Kyllinglår med sitron og hvitløk

Kyllinglår med sitron og hvitløk

Sitron og masse hvitløk går godt til kyllinglår. Kyllinglårene er delt i to, og lett brunet. Brun smøret og oljen og la kyllinglårene steke seg lett brune
Kyllinglår i ovn

Kyllinglår i ovn

Her får du gode tips til hvordan du kan steke kyllinglår i form. Kyllinglår i ovn er nydelig. Når du legger kyllinglårene i form, så kan du godt smøre formen med litt smør eller annet mettet fett
Kyllinglår med honning og sennep

Kyllinglår med honning og sennep

Begynn med å steke kyllinglårene i smør/olje på stekepannen. Dryss på salt og pepper og dytt strimler av hvitløk under skinnet på kyllinglårene, den hvitløken du ikke får plass til legger du i stekepannen ved siden av kllinglårene
Grilla kyllinglår med karrisaus

Grilla kyllinglår med karrisaus

Fyr i grillen, og finn fram kyllinglåra. Kyllinglår er spesielt bra til å ha på grillen, fordi det ikkje tørkar ut på same måten som kyllingbrysta gjer når det blir varmebehandla