For enkelthets skyld har jeg kun hvitløk, frisk oregano, litt olje, salt og pepper i krydderblandingen og henter inn gresk inspirasjon også med en frisk gresk salat og ovnsbakte poteter og gulrøtter på siden
salt. Hva er oppskriften på potetpuréen du lagde til på bildet. Lammelår. krydre låret godt med salt og pepper, stikk inn rosmarinstilker i naturlige hull og lommer på låret
Krydret det i panna med paprikakrydder, salt, pepper, cayenne, oregano, kumin, det ble veldig godt. Jeg brukte lammekjøtt (avskjær fra lammelår) og svinebog
Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Men jeg fikk ikke tak i salt fårekjøtt, og da var ikke alternativene mange, og jeg måtte forsøke noe jeg ikke kan huske at jeg har gjort før, nemlig salte kjøtt
Del opp hodekålen i "skalker"Legg lagvis kjøtt og kål og salt/pepre mellom hvert lag. Bilder av fårikål blir sjelden særlig delikat, men det smaker himmelsk
Ikveld skulle det vært lammelår på menyen, det ble ikke sånn da alt var tomt etter påsken. Skal få tatt en del bilder der ifra, det er jo så utrolig nydelig der ute
Jeg reduserte så denne stekeskyev i en kjele, tilsatte med pepper og salt før jeg kokte den opp med matfløte, jevnet den ut med lit hvetemelsjevning og smakte til med einebær, rosemarin og timian
Salt og pepper etter smak. for lammelår, lenger for fårikålkjøtt. I mellomtiden steker du løken myk i en ildfast stor gryte (se bilde for hva jeg bruker)
Flatbiffen saltes og pepres, stekes raskt i varm panne, i litt olje blandet med margarin. derfor poster jeg bilde av rettene jeg serverte journalisten,