Salt lammelår bilde oppskrifter

Langtidsstekt lammelår, greskinspirert

For enkelthets skyld har jeg kun hvitløk, frisk oregano, litt olje, salt og pepper i krydderblandingen og henter inn gresk inspirasjon også med en frisk gresk salat og ovnsbakte poteter og gulrøtter på siden
Fårikål med lammelår !

Fårikål med lammelår !

Krydre med salt og pepper mellom lagene. Her har jeg erstattet noe av det "vanlige" fårikålkjøttet med lammelår
«Årets beste lammelår»

«Årets beste lammelår»

salt. Hva er oppskriften på potetpuréen du lagde til på bildet. Lammelår. krydre låret godt med salt og pepper, stikk inn rosmarinstilker i naturlige hull og lommer på låret
Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

Langtidskokt elgstek med godt tilbehør!

en klassiker i påsken er jo lammelåret som er krydret med salt og pepper og proppet full av fersk rosmarin, timian og sist, men ikke minst hvitløk
Hjemmelaget Gyros

Hjemmelaget Gyros

Krydret det i panna med paprikakrydder, salt, pepper, cayenne, oregano, kumin, det ble veldig godt. Jeg brukte lammekjøtt (avskjær fra lammelår) og svinebog
Stekte kantareller med fløte

Stekte kantareller med fløte

Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Salting av kjøtt

Salting av kjøtt

Men jeg fikk ikke tak i salt fårekjøtt, og da var ikke alternativene mange, og jeg måtte forsøke noe jeg ikke kan huske at jeg har gjort før, nemlig salte kjøtt
Pulled lamb

Pulled lamb

Når den er oppløst tilsetter du resten av vannet, oljen og saltet og bland godt. Jeg serverte dette med litt forskjellig som du ser på bildet under
Fårikål / Tips til søndagsmiddagen

Fårikål / Tips til søndagsmiddagen

Del opp hodekålen i "skalker"Legg lagvis kjøtt og kål og salt/pepre mellom hvert lag. Bilder av fårikål blir sjelden særlig delikat, men det smaker himmelsk
Lørdagsbiff i terninger!

Lørdagsbiff i terninger!

Ikveld skulle det vært lammelår på menyen, det ble ikke sånn da alt var tomt etter påsken. Skal få tatt en del bilder der ifra, det er jo så utrolig nydelig der ute

Påskelam og -vin

Det frosne låret tines langsomt i kjøleskap, blir deretter smurt inn med en rubb av grovsalt, nykvernet pepper, smør, hakket hvitløk og fersk rosmarin
Grillet lammelår

Grillet lammelår

LammelårRosmarin/TimianOljeSaltPepperVi stakk små hull i lammelåret og fylte med rosmarin og hvitløks skiver
To retter av 1 lammelår.

To retter av 1 lammelår.

Flatbiffen saltes og pepres,  stekes raskt i varm panne, i  litt olje blandet med margarin. derfor poster jeg bilde av rettene jeg serverte journalisten,