Jeg la de fire delene Salma på en seng av spinat i en ildfast form. Creme Fraiche og Philadelphia ble godt rørt, før jeg tilsatte hvitløk, chiliogvårløk som jeg hadde hakket med stavmikseren
Servers med en skål soya til å dyppe Salmalaksen i. av agurken, skrell resterende av grønnsaker og kutt i strimler med kniv eller rasp i strimler på et rivjern
Finhak vårløk, ingefær, hvitløk, chiliog bland med de øvrige ingrediensene til marinaden. Anrett asparges og sjampinjong på et serveringsfat medSALMA fordelt over
Det er viktig med god kvalitet på laksen, så valget mitt stod mellom Frøya ogSalma, så da holdbarhetsdatoen var lengre på Frøya sine fileter, falt valget på den denne gangen
Salmalaks. Vårløk. Smak deg fram til hvor søt du vil ha sausen, og mengden medchili. Den inneholder juice fra sitron, lime og appelsin noe som gjør sausen ekstra frisk på smak