Denne typen vårruller, eller sommerruller som de også kalles, er en sunn og deilig matrett. Ta det opp med begge hender slik at den ikke bretter seg sammen, og spre den ut på en stor tallerket
Bak på pakken står det at de kan spises ferske, dampede eller friterte. Resten av vårrullene ble derfor pakket opp igjen, og «innmaten» ble stekt i et minutt på medium/sterk varme før jeg serverte det
«Egg rolls» som også er en form for vårruller, men kanskje ikke det man i Norge forbinder mest medvårruller, er laget av en deig med en blanding av egg og mel
Ha i krydderet og smak til med sauser. Steikes i en kjele med masse solsikkeolje. Midt i julestria trenger vi gode middager og det trenger jo ikke nødvendigvis å væra julemat, det får vi jo tross alt nok av neste uke
Så bretter du hjørnet mot deg helt over grønnsak stripen, og ruller sammen oppover til du har en liten spiss eller flik øverst, den fester du med litt lunket vann så vårrullen blir helt lukket
½ ts fersk ingefær, revet/finhakket. Forslaget har blitt fremmet og ivrig applaudert med jevne mellomrom, men så er det alltid noe som er viktigere å få laget
Ha i krydderet og smak til med sauser. Server med chilisaus. Heimlaga vårruller er luksus i en travel hverdag, men hvorfor ikkje lage en stor porsjon og fryse ned
Sammen med dipp-saus smaker dette helt fantastisk. Vietnamesiske vårruller i supertynt rispapir,uten steking kan disse lett anbefales om du er ute etter noe skikkelig sunt og godt
før du begynner med friteringen legger du en rist ved siden av gryten, og legg et tykt lag med tørkepapir på risten hvor du legger de ferdigfriterte vårrullene på sånn at fettet får renne av, sånn at de holder seg sprø og ikke blir mye
Du kjører alle ingrediensene i kjøkkenmaskinen og smaker til med limesaft, sukker, salt og pepper. Ønsker du ekstra mye smak kan du røre inn ett par skjeer med sweet chili saus eller soyasaus, men grønnsakene kan ikke bli for fuktige
Ferskt kjøtt og suppe er nydelig husmannskost,. Ved andre servering skal kjøttet skal skjæres i skiver og serveres med en sursøt løksaus, som også lages på suppekraften, grønnsaker fra suppen -og kokte poteter selvfølgelig
Heldigvis kan man nyte sunne vårruller ved å bruke rispapir fylt med masse godsaker. Fyllet kan du naturligvis variere med de grønnsakene du har tilgjengelig, det viktigste er at alt blir finhakket eller raspet slik at det ikke tar hull på rispapiret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.