Røkelaks er populært som forrett eller som en lunsjrett, denne lille retten her smaker fantastisk godt på begge måter, med den nydelige eple/fennikelsalaten og den syrlige kremen på toppen
Legg på salat, lakseskiver og pynt med agurk og sitron. Litt salat. Nå skal det sies at jeg er ekstra glad i røkelaks så dette her er noe av det beste jeg vet, men det er ingen ting i veien for at du også vil elske denne sprø deilige skiven med laks og en himla god dressing
Server med en frisk salat ved siden av. Røkelaks eller ørret er tingen og sammen med en herlig og smakfull pepperrotrømme blir retten komplett - enkelt og ikke minst lekkert dandert på nanbrød
Røkelaksmed blåbær. Jeg elsker en salatmed mange ingredienser og mange smaker. Jeg bruker å lage dressing med olivenolje som base, og du kan såklart bruke majones hvis du vil
Serveres med en lett salat og rømme. Pai med Lofoten røkelaks servert med rømme og en herlig paibunn. Trykk deretter ut deigen i en smurt paiform og prikk den lett med gaffel
Ukens blings er inspirert av klassikeren "egg benedict" her har jeg toastet et stykke brød og toppet det medsalat, røkelaks, posjert egg og hollandaise
Smør litt Philadelphia på den ene skiven og fordel laks, salat, avocado og rødløk oppå. Varm en stekepanne til medium varme og stek brødene i ca tre minutter på den ene siden
Legg salat, tomat i skiver og røkelaks på brødet. Salat. Røkelaks smaker veldig godt sammen med egg. Litt mer jobb med denne, enn en 'brødblings med brunost', men akk så godt
Salaten egner seg også godt til et koldtbord, eller på små rugbrødbiter/skiver på et tapasbord, den smaker også godt i en lefse sammen med litt grønn salat