Sammen med en couscoussalat og en asiatisk dressing, ble denne retten himmelsk. Surr kjøttet sammen, slik får du finere skiver, og gni den godt inn med nykvernet pepper og salt (helst himalayasalt eller havsalt)
- Roastbiff. Hvis dere følger med på min Instagram konto fikk dere kanskje med dere at jeg nylige besøkte København og tilfeldigvis kom over lunchstedet Palæo hvor jeg fikk serverte noe herlige wraps laget som en omelett
Roastbiffmed pepperrot. Med friske grønnsaker er dette en superenkel rett. Salat, agurk, tomat. Lager du en større porsjon med en større bit kjøtt må den stå lenger
Kokt skinke, roastbiff, salt, bankekjøtt, pastrami skinke, kalkun- og kyllingpålegg, mager leverpostei (det mindre fett i kjøttproduktene, det mer protein)
Mager kesam blandet med sukkerfri ananassaft og nøtter Roastbiff, kokt egg, grønnsaksstaver og lomper Nøtter og banan Cottage cheese med bringebær og litt søtningsstoff Kyllingfilet med ris, avokado og grønnsaker Karbonadedeig med tomatsaus og løk, lompe, avokado, paprika og agurk Andre måltidssammensetninger jeg liker godt er for eksempel
eks roastbiff. På det utbløtte rispapiret (se thairuller med tigerreker) plasseres litt salat skåret i strimler, litt enokisopp, finsnittede staver av agurk og litt av thaibiffsalaten
Denne sellerisalaten ble servert til roastbiff. Reddiken er både rik og sterk på smak og det passer derfor perfekt å brekke av med litt søte sukkererter og frisk mynte