#redcurrykylling #kylling. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
Men vet du hvor utrolig enkel Thai “RedCurry” kylling er å lage. De viktigste ingrediensene du må ha er kokosmelk og RedCurry Paste, som du nå får på alle butikker
#redcurrykylling #kylling. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Den smaker vanvittig godt, har få ingredienser og er enkel å lage. Siden jeg først er i curry modus om dagen må jeg bare dele denne super gode og raske kyllingretten til Helene
Oppskrift på Redcurry med kylling. Det er uendelig mange varianter du kan lage med en base av curry paste og kokosmelk, her har jeg laget en med rød curry paste og kylling
Thaisuppe med kylling og redcurry. Kutt opp alle ingrediensene i mindre deler. Ha sjalottløk, hvitløk, paprika og gulerøtter i en kasserolle sammen med litt smør og stek de på middelshøy varme et par minutter, tilsett currypastaen før du heller kokosmelk, vann og buljongterningen oppi og ingefær
Tilsett kyllingbitene, kraft, soyasaus, kokosmelk, erter, redcurry paste og ingefær. Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side
Redcurry paste. Rør sammen curry paste, olje, saften av en halv lime og litt salt. Fordel marinaden utover kyllingen og la den gjerne ligge en liten halvtime-time før du går i gang med resten