Da fikk jeg tips om at en slik salat ville smake llike godt med andre grønnsaker. I dag fikk jeg utrolig lyst på potetsalat til kotelettene som skulle bli dagens middag
En god potetsalat som egner seg som tilbehør til litt av hvert er et » must» i sommersesongen. Rør rømmen med karri, salt, pepper og hakket basilikum, rødløk og erter, smak til med mer krydder om nødvendig
Det viktigste kokken må passe på med en potetsalat er å ikke koke i stykker potetene. Nå kan man selvfølgelig bruke hvilken sort som helst av kokefaste poteter til denne retten, men det blir som med alt annet av mat – jo bedre ingredienser, jo bedre sluttprodukt
Smak til med salt og pepper. Pynt med bacon og oregano. Lun potetsalat m/sprøstekt bacon og sennepsvinagrette – 2 porsjoner. 1 ss dijonsennep. 4 stenger med frisk grønn asparges – blancheres og deles i to. Relatert 1 ss dijonsennep. 4 stenger med frisk grønn asparges – blancheres og deles i to
Potetsalat er klassisk sommermat og et must til grillmaten. Svart salt er ikke nødvendig i denne oppskriften, så hvis du ikke har det for hånd kan du smake deg frem med vanlig salt
dijonsennep. Å lage potetsalat selv krever litt mere arbeid enn når du går i butikken og napper med deg en ferdig eske hjem, men du verden for en forskjell, og egentlig krever det ikke så mye arbeid heller
Kotelettene ble krydret med provence krydder som har en helt spesiell duft og smak og liker du først denne kryddertypen vil du like disse kotelettene også
Anrett potetsalaten på tallerkener sammen med tynne skiver av kjøtt. Potetsalat må alltid lages mens potetene er varme, ellers tar de ikke opp smaken fra de andre ingrediensene
Squashspagetti med avocadosausRegnbuevårruller (vegan + gf)Gresk potetsalat, helt vegansk. Om du elsker kjøtt så kan du fint droppe tempeh og benytte kjøttdeig (eller hva du måtte foretrekke) i stedet, og «ostesausen» kan naturlig nok erstattes med vanlig ost
Potetsalatmed kesam. Legg de halve paprikaene med skinnsiden opp i en langpanne kledd med bakepapir. Ta ut langpannen og dekk den med en stekeplate slik at varmen blir værende i paprikastykkene