Fyll opp pitabrødenemed både kylling og salat, og ha ekstra salat på tallerenen ved siden av. Hvis du sørger for å være i forkant med matplanleggingen, så er det ikke vanskelig å lage sunn mat til familien hver dag
Pitabrød kan fylles med mye forskjellig, og passer like bra til hverdagsmiddag som til helgekosen. Denne oppskriften er på halvgrove pitabrød, og er derfor et sunnere alternativ til pitabrødene du kjøper i butikken
Skjær pitabrødene halvveis i to og fyll med grønnsaker og kylling eller kjøttdeig. Bruk et ferdig stekt pitabrød som pizzabunn, ha på ferdig stekt kjøttdeig med pizzasaus og ost
Men her altså til pitabrød,med marinert kylling, hvitløksrømme, salsa og salat. Denne gangen har jeg tatt utgangspunkt i en vanlig pizzadeig oppskrift,bare byttet ut litt av hvetemelet med grovt mel,denne kan altså med fordel brukes til pizza og, litt grovere, men veldig god
Kylling i pitabrød bli vi aldri lei,enkel, kjapp middag,og med hvitløksrømme og hot chilisaus. For ekstra effekt brukte vi den også rett i pitabrødet,sammenmed rømmen var dette en vinner
Pitabrød fylt med røbet-og eplesalat og spicy kyllingskinke. Da jeg rotet rundt i fryseren etter fisk, falt en pakke pitabrød ut, og da ble det ikke fisk til middag
Pitabrød. Kyllingen jeg har valgt å bruke er en hel kylling fra Prior, her får man med seg alle de forskjellige stykkene på kyllingen og viktigst av alt, skinnet er fortsatt der