Pitabrød med kylling oppskrifter

Kylling i pitabrød med 'taco-feeling' !

Kylling i pitabrød med 'taco-feeling' !

Fyll pitabrødmed salat, kyllingblandingen, revet ost tomater og tacosaus. Bruk gjerne pitabrød av fullkorn og mager ost, for å gjøre den litt sunnere
Kylling i pitabrød, sunn hurtigmat på travle dager.

Kylling i pitabrød, sunn hurtigmat på travle dager.

Fyll opp pitabrødenemed både kylling og salat, og ha ekstra salat på tallerenen ved siden av. Hvis du sørger for å være i forkant med matplanleggingen, så er det ikke vanskelig å lage sunn mat til familien hver dag
Hjemmelaget pitabrød med kylling og mango

Hjemmelaget pitabrød med kylling og mango

Pitabrød kan fylles med mye forskjellig, og passer like bra til hverdagsmiddag som til helgekosen. Denne oppskriften er på halvgrove pitabrød, og er derfor et sunnere alternativ til pitabrødene du kjøper i butikken
Pitabrød

Pitabrød

Skjær pitabrødene halvveis i to og fyll med grønnsaker og kylling eller kjøttdeig. Bruk et ferdig stekt pitabrød som pizzabunn, ha på ferdig stekt kjøttdeig med pizzasaus og ost
Oppskrift: Kylling i pita

Oppskrift: Kylling i pita

NESTEN ALLE JEG kjenner liker ting som er puttet inn i pitabrød, haha. Server med salat eller noe annet godt

hjemmelaga pitabrød

Jeg fylte mitt med litt majones, salat, kylling og bacon. For de som ikke vet det deler jeg leiligheten jeg leier med en kamerat
Grove Pitabrød - igjen!

Grove Pitabrød - igjen!

Men her altså til pitabrød,med marinert kylling, hvitløksrømme, salsa og salat. Denne gangen har jeg tatt utgangspunkt i en vanlig pizzadeig oppskrift,bare byttet ut litt av hvetemelet med grovt mel,denne kan altså med fordel brukes til pizza og, litt grovere, men veldig god
Kylling i pita med Hot sauce!!

Kylling i pita med Hot sauce!!

Kylling i pitabrød bli vi aldri lei,enkel, kjapp middag,og med hvitløksrømme og hot chilisaus. For ekstra effekt brukte vi den også rett i pitabrødet,sammenmed rømmen var dette en vinner
Maqluba «opp ned» kylling | #CookForSYRIA

Maqluba «opp ned» kylling | #CookForSYRIA

Pitabrød. Kyllingen jeg har valgt å bruke er en hel kylling fra Prior, her får man med seg alle de forskjellige stykkene på kyllingen og viktigst av alt, skinnet er fortsatt der