Jeg har skrevet om kokt torsk tidligere, og om at dette er en veldig god måte tilberede torsk på. Torsk er dog mer enn kokt torsk, noe som kan være greit å huske på fra tid til annen
eks torsk. Vend torskefiletene i en blanding av egg og melk/kesam og ha på paneringen. Torsken er ferdig når den flaker seg lett når du skjærer litt i den
eks torsk. Vend torskefiletene i en blanding av egg og melk/kesam og ha på paneringen. Torsken er ferdig når den flaker seg lett når du skjærer litt i den
Dypp torskestykkene i egget først, deretter i melblandingen. Panerttorsk med søtpotetmos, sautert spinat og pepperoni 2016-01-19 09. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 4 torskestykker 1-2 ss smør 1 søtpotet 6 pepperoniskiver (eventuelt bacon) to never spinat 2-3 ss gresk yoghurt. 4 torskestykker