Omelettmed spinat og fetaost. Servér med godt brød og salat. Det er mye som passer i en omelett, så det er bare å variere med det du liker av andre grønnsaker
Omelettmed tomat og feta. Har jeg ingen rester hender det jeg lager en omelett. Soppen trekker til seg alt det gode fettet som ikke bare smaker godt, men vil også være med på å holde meg mett lenge
Kantarell ogpiggsopp er to andre favoritter, også disse nydelige å steke og ha på skiven, men også deilige i supper, gryteretter,omeletter, sauser, stuinger og risotto
Neste gang erstatter jeg kanskje soppenmed skinke eller bacon. Del de kokte potetene i skiver og legg dem i bunnen av pannen sammen med lettstekt løkogsopp
Den er flott i gratenger, på pizza, i omeletter, på brødskiva, i sauser og til tapas. Tenåringen i huset liker ikke sopp, men det kan jo fint serveres litt stekt sopp ved siden
Vel omeletten over på en fjøl og topp med poteter, soppogvårløk. Varm opp en liten stekepanne og start med å frese paprika, løkog skinke i litt smør til løken blir blank
ketchup/brun saus)- Potetsalat og grillet kylling- Potetomelett. EGG- Omelett. Fyll med kjøtt, sopp, gr. ketchup, salt, pepper, bacon, skinke)PASTA- Pasta med pesto til laks
Garner med chili, løkogomelett strimler/egg og nyt umiddelbart. Lag omelettrøre ved å blande potetmel i vann, tilsett salt, eggene og pisk lett med en gaffel
"Brettover" omelett. Det er flott, spesielt med tanke på at jeg bare skriver om det jeg føler for og hverken har en rød tråd eller et utviklet konsept for bloggen