Ramen er en fullverdig middag som bader i kraft -. Enkelt sagt er ramen en umamirik, klar suppe som er basert på kjøttkraft ( her er det fritt frem, men jeg brukte kjøttkraft av økologisk kjøtt), blandet med kombu eller dashi på shiitake og bonitoflak
Den inneholder også mye folat som er et B-vitamin, C-vitamin og kalium. Fett forbindes ofte med noe negativ selv om hver celle i kroppen trenger fett for å fungere
Ha i en kjele, fyll på med kaldt vann. Smak til med salt. Krydre med timian eller andre urter til slutt. Ha grønnsakene i kraften og kok videre i 10 -15 min
Ramen er en japansk nuddelsuppe, som jeg har fått øynene opp for denne uken. - Rapsolje. Jeg har forstått at i Japan kan du få denne suppen i alle slags varianter, jeg laget en versjon med kylling, eggnudler, vårløk og koriander, prøv du også
Bland pannekakerøren med egg, melk og mel og sett den kjølig. Bland sammen med finkuttet hvitløk, ingefær, mynte og bland alt sammen med pannekakerøren
Ramen er navnet på en type japansk nudelrett og som er ganske i vinden om dagen. Når den har stått lenge nok, så siler du av kombuen og sitter igjen med væsken du koker litt inn
Våken halv sju og fresa over til russland sammen med lillebror. Masse bra musikk og alle sjangere. Føler meg i fin form og skal kose meg med musikk i dag også
-de skal være sprø når retten serveres. Smak til med soyasaus. Krydre biffskivene med salt og pepper. Grønnsakene må ikke koke med suppen mer enn noen sekunder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.