Resultatet ble myke og veldig mettende cookies med kjempegod smak. Denne oppskriften er glutenfri, sukkerfri, melkefri og vegansk (og lavkarbo også faktisk)
Disse amerikanske sjokoladecookiesene inneholder lite hvetemel og nesten uforskammet mye mørk sjokolade – det gjør dem usedvanlig myke i konsistensen og gir dem en deilig, intens sjokoladesmak
Okai, her kommer endelig oppskriften på seriøst verdens beste sjokoladecookies. Jeg anbefaler deg (uten tvil) lage dobbelt porsjon fordi de blir rakst spist opp og da kommer du til å angre på at du ikke laget fler
Stemningsbilde fra kveldenI tillegg til søtpotetene besto buffeten av et assortert utvalg langtidsmodnede skinker og spanske pølser, spareribs med spicy honey (fra Gildes nye grillserie), jordbær, ananas, sjokoladecookies (som jeg har lagt ut oppskrift på her) og selvsagt sprudlevann og hvitvin
Bollene blir likevel veldig myke og gode. Mørke sjokoladecookies med peanøttfyll. Nydelige rosinboller med akkurat passe mye grovt mel til at de fortsatt er veldig myke og gode
O) Ida blir det treningsfri på denne jenta, og baking av sjokoladecookies. Annette's sjokoladecookies'' Det er tid for helgekos, ingen helg uten cookies kos''- 3 hvitter- 3SS toppet sukrinmelis (20-30g)- 30g myoprotein Mocca Chocolate - 5g 100% kakao - 20g mandelmel - 50g mager kesam - 1ts økologisk bakepulver- Mange dråper stevia english toffee + rom essens(dette gir herlig og kraftig smak)- Et dryss himalaysalt, kanel og kardemomme--> Pisk hvittene(ikke helt stive), men sukrin. - Stekes på 180-190 grader et par min( jo mindre de blir stekt jo mer myke og browniesaktig blir de inni)- Som topping brukte jeg Original Philadelphiaost blandet med sukrinmelis, essens(rom+stevia english toffee)+litt vann
De holder seg fint i ett par dager, om de oppbevares lenger blir den myke kjernen hard. Skikkelig seige sjokoladecookies er det vel få som kan motstå, sammen med ett iskladt glass melk