Myke sjokoladecookies oppskrifter

Myke, veganske sjokoladecookies

Myke, veganske sjokoladecookies

 Resultatet ble myke og veldig mettende cookies med kjempegod smak. Denne oppskriften er glutenfri, sukkerfri, melkefri og vegansk (og lavkarbo også faktisk)
Myke sjokoladecookies

Myke sjokoladecookies

Disse mykesjokoladecookiesene er i hvert fall lagt i fra det. Kakene skal fortsatt være myke når de tas ut av ovnen
Mørke sjokoladecookies med peanøttfyll

Mørke sjokoladecookies med peanøttfyll

Disse amerikanske sjokoladecookiesene inneholder lite hvetemel og nesten uforskammet mye mørk sjokolade – det gjør dem usedvanlig myke i konsistensen og gir dem en deilig, intens sjokoladesmak
SJOKOLADECOOKIES

SJOKOLADECOOKIES

Ser ikke disse sjokoladecookiesene gode ut. Resultatet ble seige sjokoladecookies med hvit sjokolade. SJOKOLADECOOKIES

Sjokoladecookies med fudgebiter

Denne oppskriften gir ca 24-30 stk. Du trenger. 150 g mykt smør. 150 g sukker. 175 g brunt sukker. 2 egg. 0,5 ts Maldon salt
Martha Stewarts sjokoladecookies

Martha Stewarts sjokoladecookies

De minner meg om noen småkaker som mamma lager som heter snadderkaker, bare at disse er litt større og mykere
Peanøtt- og sjokoladecookies

Peanøtt- og sjokoladecookies

De er myke når de tas ut av ovnen. Denne ukn kommer restultatene av cookies-manien jeg har hatt de siste dagene
Verdens beste sjokoladecookies

Verdens beste sjokoladecookies

Okai, her kommer endelig oppskriften på seriøst verdens beste sjokoladecookies. Jeg anbefaler deg (uten tvil) lage dobbelt porsjon fordi de blir rakst spist opp og da kommer du til å angre på at du ikke laget fler
Sweet potato fries med currysmak

Sweet potato fries med currysmak

Stemningsbilde fra kveldenI tillegg til søtpotetene besto buffeten av et assortert utvalg langtidsmodnede skinker og spanske pølser, spareribs med spicy honey (fra Gildes nye grillserie), jordbær, ananas, sjokoladecookies (som jeg har lagt ut oppskrift på her) og selvsagt sprudlevann og hvitvin
Grove rosinboller

Grove rosinboller

Bollene blir likevel veldig myke og gode. Mørke sjokoladecookies med peanøttfyll. Nydelige rosinboller med akkurat passe mye grovt mel til at de fortsatt er veldig myke og gode

Fantastisk Søndag:O)

O) Ida blir det treningsfri på denne jenta, og baking av sjokoladecookies. Annette's sjokoladecookies'' Det er tid for helgekos, ingen helg uten cookies kos''- 3 hvitter-  3SS toppet sukrinmelis (20-30g)- 30g myoprotein Mocca Chocolate - 5g 100% kakao - 20g mandelmel - 50g mager kesam - 1ts økologisk bakepulver- Mange dråper stevia english toffee + rom essens(dette gir herlig og kraftig smak)- Et dryss himalaysalt, kanel og kardemomme--> Pisk hvittene(ikke helt stive), men sukrin. - Stekes på 180-190 grader et par min( jo mindre de blir stekt jo mer myke og browniesaktig blir de inni)- Som topping brukte jeg Original Philadelphiaost blandet med sukrinmelis, essens(rom+stevia english toffee)+litt vann
Enkle sjokoladecookies

Enkle sjokoladecookies

De holder seg fint i ett par dager, om de oppbevares lenger blir den myke kjernen hard. Skikkelig seige sjokoladecookies er det vel få som kan motstå, sammen med ett iskladt glass melk
Sjokoladecookies

Sjokoladecookies

Jeg har aldri bakt cookies, sånne store amerikanske, myke, seige og gode, så det var på tide å prøve seg på sånne
Seige sjokoladecookies

Seige sjokoladecookies

Cookisene er fortsatt myke når de kommer ut av ovnen så flytt dem over på rist, med bakepapiret som følge til avkjøling