Her er enda en oppskrift hvor jeg bruker mandelpulpen = mandelmassen som blir igjen etter du har laget mandelmelk og jeg vet mange av dere ønsker oppskrifter med mandelpulp
Kle et stekebrett med bakepapir og forvarm ovnen til 175 grader. Jeg har alltid vært glad i søtt, men i de siste årene har jeg styrt mest mulig unna sukker
Følg med de siste to minuttene. Disse luftige sjokoladecookiesen eller sjokoladekjeksene eller sjokoladesmåkakene om du vil, lagde jeg da vi hadde svigerforeldrene mine på besøk for et par uker siden
Til jul hadde min gode tante bakt noen utrolig gode sjokoladekjeks med peanøtter og salt karamell. Det holdt ikke med en, for å si det sånn, og heldig som jeg er fikk jeg oppskriften av henne
Server de som en dessert med en iskule i, eller spis de enkle. Det eneste jeg vet er at igår meldte sjokoladebehovet seg, og da bakte jeg disse sjokoladecookiesene
Mørke sjokoladecookies. Veldig søte og gode, og med en myk sjokoladekjerne. ♥ Spray et bakepapir med formfett (lettere å få de av i etterkant), fordel fire klatter utover og stek i ovnen på 175 grader i 10-12 min – sjekk dem jevnlig og ta dem gjerne ut når du ser at kantene er ferdigstekt og midten er myk
Det nye må til for å få til et nytt innlegg jeg kan dele med dere på bloggen. I går hadde mannen i huset bursdag, og til den dagen ble det bakt Sarah Bernard, gulrotkake og sjokoladecookies
Skikkelig seige sjokoladecookies er det vel få som kan motstå, sammen med ett iskladt glass melk. Begynn med å smelte smøret ditt i en tykkbunnet kjele, rør så inn sjokoladen litt etter litt slik at den også smelter
Gode sammen med ett stort glass melk eller litt vaniljeis om det skulle passe bedre. Cookisene er fortsatt myke når de kommer ut av ovnen så flytt dem over på rist, med bakepapiret som følge til avkjøling
Supergode kjeks med sjokolade og peanøttsmak. Det er bare å lage stor dose med det samme. Start med å piske smør og sukker hvitt, det går fint å bruke håndmikser når smøret er romtemperert
Og jeg synes alltid jeg ender opp med å gjøre det på lørdager. Men jeg elsker å bake og lage mat, så i dag, siden jeg på det meste var oppe i åtte barn her, bakte jeg sjokoladecookies i stedet
Dette er ingen oppskrift med sukrin, eggehvitte og andre typiske "fitness ingredienser". Dette er en ferdig kakeblanding som er en av mange diverse blandinger jeg va så heldig å bli sponset med av nettsiden utengluten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.