De ferdige kjeksene mine ble helt myke og «spongy», og lignet overhodet ikke på bildet i bladet. Oppskrifta i bladet sa at man først skulle sette røra i kjøleskap i en time, men sånt har ikke jeg tid til
Til 8 små eller 10 store kjeks trenger du. 5 minutter for litt myke. #oppskrift #kjeks #sukkerfri #glutenfri #melkefri #allergivennlig #barnemat #familiemat #supersunn #sjokoladekjeks 30 dager over, så på tide å komme tilbake til de vanlige blogg. 10 store kjeks
Husk litt god avstand mellom sjokoladekjeksene, de flyter utover. Oppskrifter. Oppskrifter. Sjokoladekjeks med hvit sjokolade 12 store 50g smør, eventulet kokosolje 40g sukrin gold 1 egg 1 ss fibersirup, kan sløyfes 1 ts vaniljepulver 40 g mandelmel 30g sjokoladeprotein 15 g kakaopulver 1/2 ts salt 1 ts bakepulver 40 -50 g hvit sukkerfri sjokolade, eller for eksempel sukrinsjokolade Pisk smøret mykt med sukringold. 57 i Oppskrifter. 57 i Oppskrifter
De vil ikke stivne helt, men blir deilige, kremete og myke. Nok til 4 mini-paier i store silikonmuffinsformer. 4 Korni rugkjeks (ca 60 g) evt andre kjeks etter ønske (sjokoladekjeks. Bruk eventuelt en liten springform eller paiform i stedet, men jeg tror det er lurt å gange oppskriften til bunnen med 1,5 eller 2 i så tilfelle
Disse blir store. De er veldig myke når de komme ut av ovnen. Eneste jeg har endret på oppskriften er at jeg bruker meierismør og tatt bort saltet i oppskriften siden smøret allerede inneholder salt
La kjeksen avkjøles i 5 minutter i formen før du skjærer den i passe store biter. Ingredienser. 100 g mykt smør1 dl sukrin (eller annen ønsket søtning)1/4 ts salt3/4 ts vaniljepulver2 dl mandelmel1 dl salte peanøtter*50 g sjokoladeFremgangsmåte
Vær obs på at de fortsatt er myke når de er ferdig stekte. Mere sjokoladekjeks på bloggen i dag,disse er det gull verdt å ha oppskriften på når du trenger supergode sjokoladekjeks raskere enn raskest og butikken er stengt
Hakk Oreo-kjeksene opp i store biter og vend forsiktig inn i deigen. Oreo er definitivt Amerikas mest berømte kjeks og består av doble mørke sjokoladekjeks fylt med en slags vaniljesmørkrem