Store, mykecookies – sukkerfrie og med litt mer fiber og protein. Oppskrift. Fine gutta mine ♥ Store, mykecookies – sukkerfrie og med litt mer fiber og protein
Oppskriften fant jeg her 225 g (1cup) smør, mykt 200 g (1cup) hvitt sukker 220 g (1 cup)brunt sukker 2 egg 2 ts vanilla extract 375 g (3cups) mel 1 ts bakepulver 2 ts vann 1/2 ts salt 335 g (2cups) halvsøt sjokolade, i småbiter 115 g (1cup) hakkede valnøtter Rør smør og sukker (begge) hvitt, tilsett deretter ett egg av gangen. Oppskriften er egentlig til 24 kaker, jeg laget de noe mindre og endte opp med 36stk
Store, mykecookies – sukkerfrie og med litt mer fiber og protein. Jeg har planer om å sette meg ned med en velfortjent pose smågodt når kvelden kommer, men jeg vil gjerne dele denne oppskriften på sukkerfrie cookies til de av dere som måtte ønske det
De ferdigstekte kakene skal være gylne i kantene, men fortsatt myke. Dette er deilige, amerikanske chocolate chip cookies som får en myk konsistens fordi de lages med både hvitt sukker, brunt sukker og sirup
De er utrolig myke, og smelter i munnen akkurat slik store amerikanskecookies skal gjøre. Hvis man legger på noen ekstra sjokoladeknapper før steking, vil utseende bli enda bedre, og utseende vil likne mer på de store amerikanske cookie'ene
Disse amerikanskesjokoladecookiesene inneholder lite hvetemel og nesten uforskammet mye mørk sjokolade – det gjør dem usedvanlig myke i konsistensen og gir dem en deilig, intens sjokoladesmak